NWOTHM ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, κάθε εβδομάδα θα προτείνουμε νέες μπάντες που χαρακτηρίζονται σαν NWOTHM

Ξεκινάμε με τους AXXION συγκρότημα από τον Καναδά. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2011... έκανε ντεμπούτο με το EP ΑΧΧΙΟΝ έναν χρόνο αργότερα, το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP με τίτλο Wild Racer. Τελευταία κυκλοφορία της μπάντας είναι το Back In Time του 2016

Οι Air Raid είναι Σουηδική, από το Γκέντεμποργκ. Το EP Danger Ahead ήταν η πρώτη τους κυκλοφορία το 2012. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους LP Night Of The Axe. 
To 2014 ήρθε το 2o άλμπουμ των Σουηδών Point Of Impact και 29 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν το Across The Line με νέο τραγουδιστή. 

Άλλη μία μπάντα από το Γκεντεμπόργκ της Σουηδίας είναι οι NIGHT VIPER. Από τις πολύ νέες μπάντες, δημιουργήθηκαν το 2014, έναν χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν το single Night Viper την χρονιά κυκλοφόρησε και το πρώτο τους ομόνυμο LP Night Viper. Τον Οκτώβριο το συγκρότημα κυκλοφόρησε και 2o άλμπουμ με τίτλο Exterminator

Οι RAZORWYRE είναι συγκρότημα από την Νέα Ζηλανδία. Δημιουργήθηκαν το 2010 και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους δισκάκι που ήταν EP με τίτλο Coming Out.
Η μπάντα κυκλοφόρησε μόνο ένα άλμπουμ το Another Dimension το 2012, και 3 χρόνια αργότερα διαλύθηκε. 

Οι STALKER θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η συνέχεια των Razorwyre σε πιο speed metal ύφος, καθώς μέλη των Razorwyre δημιούργησαν τους STALKER. 
H μπάντα δημιουργήθηκε έναν χρόνο μετά το 2016, και κυκλοφόρησαν το 1o τους LP τον Νοέμβριο με τίτλο Shadow Of The Sword.

Σε παρόμοιο ύφος με τους Stalker, παίζουν οι Γερμανοί VULTURE. Δυνατό σημείο της μπάντας τα χαοτικά φωνητικά που ακούγονται λες και έχουν ηχογραφηθεί στην δεκαετία του 80. 
Οι VULTURE κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ The Guillotine τον Αύγουστο.

Θα παραμείνουμε στην Γερμανία και στο πολύ δυνατό Project PANZER... Το πρώτο τους άλμπουμ ήταν το Send Them All To Hell του 2014 στο οποίο συμμετείχαν οι Stefan Schwarzmann τύμπανα, Herman Frank κιθάρες, Schmier φωνητικά και μπάσο. Το 2o LP των PANZER κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο με τίτλο Fatal Command και με διαφορετική σύνθεση Stefan Schwarzmann τύμπανα, Schmier φωνητικά μπάσο, V.O. Pulver κιθάρα, Pontus Norgren κιθάρα. 

Επιστροφή στην Σουηδία για να συναντήσουμε τους LETHAL STEEL. Παρά το γεγονός ότι η μπάντα υπάρχει από το 2011, κατάφερε να κυκλοφορήσει το πρώτο της LP Legion Of The Night το 2016.

Συνέχεια με τους Ιταλούς HELLRAISER μπάντα που υπάρχει από το 2000, αλλά χρειάστηκαν 14 χρόνια για να κυκλοφορήσουν το 1ο τους LP. Το Revenge Of The Phoenix είναι μέχρι στιγμής το μοναδικό άλμπουμ της μπάντας.

Τελευταία μπάντα για αυτή την εβδομάδα οι Βραζιλιάνοι FIRE STRIKE. Έκαναν ντεμπούτο το 2013 με το EP Lion And Tiger, και το πρώτο τους LP κυκλοφόρησε αρχές Αυγούστου με τίτλο Slaves Of Fate.

Τα λέμε πάλι την άλλη Δευτέρα με νέες πρότασεις...

Copyright 2024. All Right Reserved.