WE PROMOTE METAL MUSIC...

Κάποτε όταν κάποιος ήθελε να σου κάνει κακό, σε κάρφωνε στην ασφάλεια σαν κουμουνιστή, σήμερα λίγα πράγματα έχουν αλλάξει…
\r\nΣήμερα αν κάποιος θέλει να σου δημιουργήσει πρόβλημα, θα σε χαρακτηρίσει ρουφιάνο, ασφαλίτη, φασίστα… στην πλατεία.
\r\nΑνέκαθεν υπήρχαν σκοπιμότητες, ανέκαθεν κάποιοι πονηροί επινοούσαν τρόπους για να βγάλουν από την μέση ενοχλητικούς ανταγωνιστές, ανέκαθεν υπήρχαν ΚΟΤΕΣ, που αντί να βγαίνουν μπροστά, έριχναν προπέτασμα καπνού και έστριβαν στην πρώτη γωνία.
\r\n
\r\nΔεν είναι δυνατό να μαθαίνω ότι επειδή είμαστε χορηγοί επικοινωνίας σε συναυλίες που διοργανώνει συγκεκριμένος promoter, αυτό σημαίνει ότι είμαστε ομοϊδεάτες και αρωγοί κατάπτυστων συμπεριφορών και ιδεολογιών.
\r\n
\r\nΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ?
\r\n
\r\nΈχετε πάρει χαμπάρι ότι το metalzone ασχολείται με την μουσική, προβάλει την σκηνή, όσο μπορεί και όσο του το επιτρέπουν τα κυκλώματα.
\r\nΠροσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο καθένας είναι δικαίωμα του, δεν με ενδιαφέρει αν είναι σαδιστής, μαζόχας, αδελφή, κουμουνιστής, φασίστας, χριστιανός, σατανιστής, μουσουλμάνος, όσο με ενδιαφέρει η δραστηριότητα του στον χώρο που ασχολείται το metalzone.
\r\nΚαι μόνο η υποψία που όχι μόνο δημιουργείτε αλλά εκφράζεται από κάποιους ότι ενδεχομένως το site να έχει παρόμοιες ιδέες με αυτές που καταλογίζονται στο promoter, την χαρακτηρίζω χυδαία, επικίνδυνη, εκφράζει την ανελευθερία, είναι χειριστική, και έχει ελεγκτικό χαρακτήρα.
\r\n
\r\nΔηλαδή θα πρέπει να φοβόμαστε όχι με ποιους θα κάνουμε παρέα, αλλά σε ποιους θα γινόμαστε χορηγοί επικοινωνίας?
\r\n
\r\nΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ?
\r\n
\r\nΑσχολούμαστε με το METAL θέλουμε να υπάρχουν συναυλίες και δραστηριότητα στην σκηνή, θέλουμε να υπάρχει ανταγωνισμός στους promoters, μήπως και πέσουν οι τιμές των εισιτηρίων, θέλουμε promoters που θα φέρνουν συγκροτήματα που κάποιοι άλλοι δεν τολμούν να σκεφτούν στο φόβο, ότι θα μπουν μέσα.
\r\n
\r\nΟ συγκεκριμένος promoter και χαμηλές τιμές έχει, και underground συγκροτήματα φέρνει, και εμείς τέτοιες πρωτοβουλίες τις στηρίζαμε τις στηρίζουμε και θα τις στηρίζουμε…
\r\nχωρίς να μας ενδιαφέρει τι ψηφίζει ο διοργανωτής, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν είναι κυκλοθυμικός ή νευρικός, χωρίς να μας ενδιαφέρει το τι επαγγέλλεται.
\r\n
\r\nΜήπως όμως ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από τα συναυλιακά τους ανταγωνιστές?
\r\nΜήπως με το να αποκαλύψουν ή να θυμίσουν μετά από 7 χρόνια ένα δημοσίευμα μιας εφημερίδας, που πριν από την υπενθύμιση κανένας δεν ήξερε ή δεν είχε πρόβλημα, έχουν κάποιο όφελος?
\r\n
\r\nΜήπως όσοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον συγκεκριμένο promoter, τελικά χωρίς να το ξέρουν, στο τέλος θα εξυπηρετήσουν τα μικροσυμφέροντα κάποιων ανταγωνιστών?
\r\n
\r\nΦανταστείτε κάποιος που δε μας γουστάρει, να βγάλει βρώμα, ότι το metalzone.gr συνεργάζεται με ασφαλίτη, ότι είμαστε φασίστες κτλ…
\r\nπολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί μια ομάδα ατόμων η οποία θα μας την φυλάει…
\r\nκαι με την πρώτη ευκαιρία να μου κάψει το αυτοκίνητο, να μου την πέσουν αν δουν να φοράω μπλουζάκι metalzone… χωρίς να γνωρίζουν εμένα, χωρίς να έχουν διαβάσει αυτό το κείμενο… χωρίς να ξέρουν ότι αυτό που κάνουν δεν έχουν λόγο να το κάνουν, ήταν μια βρώμα, κάποια ΚΟΤΑ ήθελε να με εκδικηθεί και διάλεξε αυτό τον τρόπο…
\r\nΤο παραπάνω ισχύει για τον οποιοδήποτε, και εγώ να σας πω την αλήθεια, δεν φοβάμαι τόσο τους ρουφιάνους, όσο της ΚΟΤΟΥΛΕΣ, από τον ρουφιάνο θα την πατήσεις 1-2-4 φορές κάποια στιγμή θα τον πάρεις χαμπάρι και μετά θα προσέχεις, τις ΚΟΤΟΥΛΕΣ όμως που στο παίζουν underground δε τους παίρνεις εύκολα χαμπάρι… και μπορεί να σου κάνουν μεγαλύτερη ζημιά…
\r\n
\r\nΔεν σκοπεύω να βγάλω λάδι τον συγκεκριμένο promoter, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε αραιή τηλεφωνική επικοινωνία που αφορά την χορηγία επικοινωνίας του metalzone στις συναυλίες που διοργανώνει, δε με νοιάζει εξάλλου το πρόσωπο, οι συναυλίες που διοργανώνει μας ενδιαφέρουν, αλλά κάτι μου βρωμάει, και η μυρωδιά σα να έρχεται από άλλο σημείο από αυτό που τρέχουν κάποιοι να καθαρίσουν…
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.