ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Motorhead - Fast Eddie Clarke

Ο τραγουδιστής των Saxon Biff Byford μίλησε στην Γαλλική τηλεόραση και την εκπομπή Live TV για τον θάνατο του “Fast” Eddie Clarke. Ο πρώην κιθαρίστας των Motorhead και Fastway, απεβίωσε λόγω σφοδρής πνευμονίας, την περασμένη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου σε ηλικία 67 ετών.
“Το έμαθα μία ώρα μετά τον θάνατο του” λέει ο Biff. ”Είναι θλιβερό γεγονός, ήταν ένας σπουδαίος τύπος, και ήταν καλός φίλος μας”. Μεταξύ άλλων ο Biff είπε επίσης οτι ο Eddie ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στο τραγούδι των Saxon “They Played Rock And Roll” απο τον επερχόμενο δίσκο τους “Thunderbolt”. Το τραγούδι μάλιστα είναι αφιερωμένο στους Motorhead με τους οποίους οι Saxon έκαναν την πρώτη τους περιοδεία πριν περίπου 40 χρόνια.
Είναι πάντως απίστευτη η τροπή στην εξέλιξη της μεταλλικής ιστορίας, αν αναλογιστεί κανείς τον θάνατο τόσων σημαντικών προσωπικοτήτων τα τελευταία χρόνια. Και πιο συγκεκριμένα για την οικογένοια των Motorhead, που μετά τον χαμό του Ian Fraser Kilmister (Lemmy) και του Philip John Taylor, έρχεται και το τρίτο χτύπημα, με τον Clarke.

“Όπως είπα είναι πολύ θλιβερό γεγονός πως τα τρία αρχικά μέλη των Motorhead έφυγαν απο κοντά μας, αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι κάπου μαζί, ανελλειπώς”. Κάπως έτσι ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του για το λυπηρό συμβάν, και ενημέρωσε πως το “Thunderbolt” πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω της Guardian Militia (Silver Lining Music) στις 2 Φεβρουαρίου.

Δείτε ολόκληρη την βίντεο συνέντευξη:

Copyright 2024. All Right Reserved.