ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ MAD BUTCHER ΑΠΟ ΤΟ WACKEN OPEN AIR ΤΟΥ 2007

Destruction - Mad Butcher - Live at Wacken Open Air 2007

Ο ντράμερ των DESTRUCTION Wawrzyniec "Vaaver" Dramowicz ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρηση του από το συγκρότημα τον Μάρτιο μετά από 8 χρόνια παρουσίας του στην μπάντα. Η απόφαση της αποχώρησης του αφορά οικογενειακούς λόγους.

Ο Vaaver αντικατέστησε το 2010 τον Marc "Speedy" Reign, που και αυτός αποχώρησε από τους DESTRUCTION μετά από 8 χρόνια στην μπάντα!

Εδώ είναι η ανακοίνωση του Vaaver: "Δεν είναι εύκολο να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις, ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τους Destruction – Το συγκρότημα που με φιλοξένησε για περίπου μία δεκαετία, τους αδελφούς μου, τους καλύτερους φίλους μου. Πάνω απ΄ όλα, τα μέλη που είναι σπουδαίοι μουσικοί με τους οποίους απόλαυσα αμέτρητες συναυλίες. 8 χρόνια με τους Destruction σημαίνουν πολλά περισσότερα από όσα λόγια μπορεί κανείς να περιγράψει , Μοιραστήκαμε την σκηνή περισσότερες από 500 φορές, Ταξίδεψα στο φεγγάρι και επέστρεψα τουλάχιστο 2 φορές. Είναι καιρός να παραμερίσω την καριέρα μου και να ασχοληθώ με την οικογένεια μου.  

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Schmier και τον Mike που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω κομμάτι των Destruction. Προσπάθησα να βελτιώσω τις ικανότητες μου στον ήχο και το groove της μπάντας. Μπορούσα να δω τις αντιδράσεις των οπαδών σε όλο τον κόσμο που βρέθηκαν στις συναυλίες μας με δάκρυα στα μάτια τους, από την χαρά που έβλεπαν την μπάντα που άκουγαν από τις αρχές της δεκαετίας του 80. Ήταν πραγματικά μία αξέχαστη εμπειρία. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα, βρείτε τον σωστό αντικαταστάτη με τις δεξιότητες και την αφοσίωση που αξίζει αυτό το απίστευτο συγκρότημα

Δεν πρόκειται να παραιτηθώ από το επάγγελμα μου, αλλά πρέπει να κάνω αλλαγές στη ζωή μου και χρειάζεται να προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες. Ελπίζω να συναντηθούμε και πάλι μία μέρα ή νύχτα, Ευχαριστώ Schmier και Mike!"

Οι εμφανίσεις της μπάντας θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τον Μάρτιο. Ήδη ο Randy Black, έχει ορισθεί προσωρινός αντικαταστάτης του Vaaver για να πάρει μέρος στις συναυλίες μετά τον Μάρτιο, μέχρι η μπάντα να αποφασίσει ποιος θα είναι ο αξιόλογος διάδοχος τους Vaaver.

Η τελευταία συναυλία του Vaaver με το συγκρότημα θα είναι στις 24 Μαρτίου στο No Playback Festival στην Καρσλούι, της Γερμανίας.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.