ΔΕΙΤΕ ΤΟ DRUM PLAYTHROUGH ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ BLEEDING GODS ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ TRIPLED ANGER

Οι Ολλανδοί epic death/black metallers BLEEDING GODS θα κυκλοφορήσουν το επερχόμενο concept album Dodekathlon στις 12 Ιανουαρίου από την Nuclear Blast. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι BLEEDING GODS κυκλοφόρησαν το δεύτερο ψηφιακό single, Tripled Anger, μαζί με ένα lyric video. Σήμερα η μπάντα παρουσίασε ένα drum playthrough βίντεο για το τραγούδι, δείχνοντας τον ντράμερ Daan Klemann να παίζει όλο το τραγούδι κατά την διάρκεια της ηχογράφησης. Το βίντεο καταγράφηκε από 4 κάμερες

Φυσικά αντίτυπα του Dodekathlon μπορείτε να προ-παραγγείλετε εδώ. Προ-παραγγέλνοντας το άλμπουμ σε ψηφιακή μορφή θα λάβετε αμέσως τα τραγούδια “From Feast To Beast” και "Tripled Anger".

Ο τίτλος του άλμπουμ Dodekathlon αναφέρεται φυσικά στην Ελληνική μυθολογία και στους δώδεκα άθλους του Ηρακλή.

Ως Άθλοι του Ηρακλή έχουν καταγραφεί στην ελληνική μυθολογία δώδεκα κατορθώματα που έκανε ο μυθικός ήρωας Ηρακλής προκειμένου να εξαγνισθεί για το φόνο της γυναίκας του και των παιδιών του, που είχε διαπράξει όταν τον τρέλανε η Ήρα. Για το σκοπό αυτό, ο Ηρακλής πήγε στο Μαντείο των Δελφών και πήρε χρησμό, σύμφωνα με τον οποίο έπρεπε να υπηρετήσει για δώδεκα χρόνια τον Ευρυσθέα, βασιλιά της Τίρυνθας, και να πραγματοποιήσει τους άθλους που του πρόσταζε εκείνος.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Pitch Note Productions και στο Hal 5 Studio, η μίξη και το μάστερινγκ έγινε στο Soundlodge Studio. Το εξώφυλλο σχεδίασε ο Dimitris Tzortzis από την Immensa Artis.

Οι τίτλοι των τραγουδιών του Dodekathlon
1. Bloodguilt
2. Multiple Decapitation
3. Beloved Artemis
4. From Feast to Beast  
5. Inhuman Humiliation
6. Birds of Hate
7. Savior of Crete            
8. Tyrannical Blood
9. Seeds of Distrust
10. Tripled Anger
11. Hera's Orchard
12. Hound of Hell

bleedingcdnov.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.