ΔΕΙΤΕ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ DIRKSCHNEIDER ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ο UDO Dirkschneider πέρασε τα 2 τελευταία χρόνια περιοδεύοντας ως DIRKSCHNEIDER, τραγουδώντας κλασσικά τραγούδια των ACCEPT. Το tour που αρχικά είχε ορισθεί να ολοκληρωθεί με τις εμφανίσεις της μπάντας στην Βόρειο Αμερική Ιανουάριο / Φεβρουάριο 2017 έχει πλέον επεκταθεί μέχρι τις αρχές του 2018.

Σε μήνυμα του στην σελίδα DIRKSCHNEIDER στο Facebook, Ο Udo εξήγησε την απόφαση του να συνεχίσει την περιοδεία του ως DIRKSCHNEIDER: "Αρχικά το πλάνο μας ήταν να επιστρέψουμε στην περιοδεία με τους U.D.O. το 2017, αλλά έχουμε λάβει απίστευτο αριθμό από e-mails και επιστολές από τους οπαδούς που ζητούν να συνεχίσουμε ως DIRKSCHNEIDER, και καθώς υπάρχουν πολλά τραγούδια ακόμα (ACCEPT) που πρέπει να παίξουμε, υποκύψαμε στις απαιτήσεις σας!"

Μαζί με τον Udo, οι DIRKSCHNEIDER αποτελούνται από τον γιο Sven Dirkschneider ντραμς, Fitty Wienhold μπάσο, Andrey Smirnov κιθάρα Kasperi Heikkinen κιθάρα. Ο Kasperi από τότε που έφυγε από την μπάντα αντικαταστάθηκε από τον Bill Hudson.

Οι DIRKSCHNEIDER κυκλοφόρησαν το "Live - Back To The Roots - Accepted!" 4 Αυγούστου στην Ευρώon και 18 Αυγούστου στις ΗΠΑ σε DVD/2CD, Blu-ray/2CD και gatefold 3πλο βινύλιο σε 2 διαφορετικά χρώματα.

Τα βίντεο που ακολουθούν είναι από την εμφάνιση των DIRKSCHNEIDER στις 13 Δεκεμβρίου στο La Machine Du Moulin Rouge στο Παρίσι.

dirkschneiderparisdec2017poster_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.