ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ CHRIS CAFFERY

Ο κιθαρίστας Chris Caffery (Savatage, Trans-Siberian Orchestra) δουλεύει για το επόμενο solo άλμπουμ του (4ο). Χθες 14 Φεβρουαρίου ο Chris έκανε την ακόλουθη ενημέρωση μαζί με 3λεπτο βίντεο:

"Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, τίποτα άλλο παρά τραγούδια αγάπης. Δοκιμάζω τα ρυθμικά μέρη από το νέο τραγούδι 'Upon The Knee', που πιθανόν να είναι το πρώτο τραγούδι του νέου μου άλμπουμ"

Ο Caffery είχε αναφέρει κάποιες λεπτομέρειες για το νέο του άλμπουμ τον Οκτώβριο του 2017:

"Αυτή είναι η λίστα των τραγουδιών κάποια από αυτά θα κυκλοφορήσουν στο νέο προσωπικό μου άλμπου... θα ολοκληρώσουμε αυτά τα τραγούδια και θα αποφασίσουμε αν θα τα ηχογραφήσουμε όλα… είμαι ενθουσιασμένος με το υλικό. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Ιούνιο (2018). Ο τίτλος του άλμπουμ θα είναι Τhe Jester's Court ή The Jester's Heart αυτό εξαρτάται από το εξώφυλλο"

The Jester's Court ή The Jester's Heart tracklisting:

"Upon The Knee"
"1989"
"Inside My Heart"
"Lost Tonite"
"Protect My Soul"
"The Jester's Heart"
"Magic Man"
"Baby You And I"
"White Lie"
"Watch"
"Instrumental" (not named yet)
"King Of The Dark"
"The Jester's Court"
"Then She's Gone"

O Chris Caffery κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό άλμπουμ το 2004 με τίτλο Faces / God Damn War, η δεύτερη κυκλοφορία ήταν το 2007 το Pins and Needles, την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το House of Insanity, και το 2015 επανήλθε με το Your Heaven Is Real. Το ύφος των συνθέσεων του χαρακτηρίζεται σαν Progressive Power Metal.

Copyright 2024. All Right Reserved.