ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο WADE BLACK

Ο τραγουδιστής Wade Black, ο οποίος έγινε γνωστός όταν οι Crimson Glory κυκλοφόρησαν μαζί του το άλμπουμ της επιστροφής τους, “Astronomica”, ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας μπάντας του, The Wade Black Project. Σχεδιάζει να παίξει σε διάφορα ευρωπαϊκά φεστιβάλ το 2020 και να εκτελέσει υλικό από τα συγκροτήματα/άλμπουμ στα οποία συμμετείχε, δηλαδή Crimson Glory (“Astronomica”-1999, “War of the Worlds” EP-2000), Leatherwolf (“World Asylum”-2006) και Seven Witches (“Xiled To Infinity And One”-2002).

Το line-up που έδωσε στη δημοσιότητα είναι το παρακάτω:

Wade Black - vocals
Jan Bunning - bass (Paragon)
Gabriele J. Palermo - guitars (Tragedian)
Dave Chadrick - drums (Deathriders)
Christian Munzer - guitars (Eternity's End)

Οι πιο πρόσφατες δουλειές του ήταν με τους War of Thrones που κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους “Conflict in Creation” το 2018, και οι Clockwork Revolution, με τους οποίους κυκλοφόρησε το ομώνυμο άλμπουμ το 2017. Πριν τους Crimson Glory είχε ακουστεί στους underground κύκλους από τα demo των Lucian Blaque στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Κρίμα που δεν μπορεί να ορθοποδήσει, αλλά δυστυχώς το όνομά του δεν έχει συνδεθεί με τις καλύτερες περιόδους πολλών θρυλικών ονομάτων. Θυμίζει αρκετά και την περίπτωση του Tim Owens.

Copyright 2024. All Right Reserved.