ΕΠΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο BIFF BYFORD

Ο σπουδαίος front man των σπουδαίων, και λίγα λέω, Saxon, Biff Byford ετοιμάζει solo full length, και μίλησε για αυτό το σπουδαίο γεγονός σε συνέντευξη του στο "Rock Talk With Mitch Lafon". Σε ερώτηση για το αν το ύφος της μουσικής θα είναι αντίστοιχη με αυτήν των Saxon, είπε ‘’ότι πιστεύει ότι θα είναι λίγο περισσότερο rock ‘n’ roll, και θα έχει και μια ιδέα classic rock.’’ Και συνεχίζει λέγοντας ‘’ότι ΄έχει έτοιμα ήδη επτά νέα κομμάτια που το μουσικό τους ύφος πάει προς τα εκεί’’ Και το rock ‘n’ roll attitude του Biff είναι μαζί με την metal περσόνα του, εγγύηση για αυτό θα πρόσθετά εγώ. "The way I write is I write individual songs — I don't write albums, per se," είπε ο ίδιος εξηγώντας το καλύτερα.

Ακόμα από τα λόγια του Biff Byford μάθαμε ότι ο εν λόγω δίσκος θα έχει αρκετούς guest μουσικούς, αν και το μπάσο σε κάποια κομμάτια μπορεί να πιάσει το μπάσο αυτός. ‘’  I've still got my Rickenbacker’’ η φράση του.

‘Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου full length των Βρετανών Θρύλων Saxon με τίτλο ‘’Thunderbolt’’

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον αυτό το νέο καλλιτεχνικό πόνημα του Biff Byford.

Copyright 2024. All Right Reserved.