ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο PAT TORPEY ΤΩΝ MR. BIG

Έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου σε ηλικία 64 ετών ο Pat Torpey, ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Mr.Big, μετά από επιπλοκές σχετικές με την νόσο Parkinson από την οποία έπασχε. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές καθώς οι οικείοι και συνεργάτες του ζήτησαν να υπάρξει διακριτικότητα από τα μέσα ενημέρωσης σε αυτή την δύσκολη ώρα.

Ο μπασίστας των Mr.Big, Billy Sheehan δήλωσε σχετικά: «Ο Pat Torpey ήταν ο στενότερός μου φίλος στην μουσική τα τελευταία 30 χρόνια. Ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχα το προνόμιο να γνωρίσω και την τιμή να συνεργαστώ. Όλοι μας στους Mr. Big τον σεβόμασταν και τον θαυμάζαμε απεριόριστα. Αγαπήθηκε από οποιονδήποτε και αν τον γνώρισε και σίγουρα ήταν ένας από τους καλύτερους rock ντράμερς που υπήρξαν. Σας παρακαλώ να βάλτε στις προσευχές σας την γλυκιά του σύζυγο και τον υπέροχο γιό του. Σε αγαπάω Pat. Έκανες τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Θα μας λείψεις. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου.»

Ο πρώην κιθαρίστας των Mr. Big, Ritchie Kotzen είπε: «Λυπήθηκα πολύ με τα νέα του θανάτου του φίλου και συνεργάτη μου Pat Torpey. Περάσαμε μαζί πολλά χρόνια περιοδεύοντας ανά τον κόσμο, δημιουργώντας μουσική, περνώντας μαζί γιορτές με τις οικογένειές μας, ανακαινίσαμε ακόμα και ένα σπίτι μαζί. Το χιούμορ του, η σπιρτάδα του και το χαμόγελό του φώτιζαν όποιο μέρος και αν βρισκόταν. Είμαι ευγνώμων που σε είχα σαν έναν τόσο σημαντικό φίλο και επιρροή στην ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο θα μας λείψεις. Με αγάπη και δάκρυα… Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου.»

Η τελευταία κυκλοφορία των, δημιουργημένων το 1988, Mr. Big ήταν το Defying Gravity που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, με τον σύνθεση των Eric Martin, Pat Torpey, Billy Sheehan και Paul Gilbert.

Copyright 2024. All Right Reserved.