Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ METALLICA

Metallica: Welcome Home (Sanitarium) (MetOnTour - Stockholm, Sweden - 2018)

Στις 7 Μαίου οι Metallica εμφανίστηκαν στο Ericsson Globe στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. Το βίντεο του Welcome Home (Sanitarium) είναι από την εν λόγω συναυλία. 

Το συγκρότημα δώρισε 25.000 ευρώ στο Veikko And Lahja Hursti Charitable Trust, μία οργάνωση στη Φινλανδία που οργανώνει σίτιση και εκδηλώσεις για τους άπορους της χώρας.

Πέρυσι οι Metallica ανακοίνωσαν την δημιουργία του All Within My Hands, το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθήσει και να εμπλουτίσει τη ζωή των μελών των κοινοτήτων που για τόσα χρόνια τους υποστήριζε, καθώς και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή φίλων και οπαδών και να διευκολύνει τον εθελοντισμό της οικογένειας των Metallica. Με αυτό το σκεπτικό το συγκρότημα ανακοίνωσε την πρώτη μέρα του All Within My Hands την Τετάρτη 23 Μαίου, καλώντας τους οπαδούς σε όλες τις ΗΠΑ να προσφερθούν για μία μέρα στις κοινοτικές τράπεζες τροφίμων που υποστήριξε η μπάντα κατά την διάρκεια της περιοδείας της, στη Βόρεια Αμερική το περασμένο καλοκαίρι.

Σε συνεργασία με την Feeding America Metallica έκαναν συνεισφορές στους τοπικούς εταίρους τους σε κάθε πόλη στις οποίες περιόδευσε το συγκρότημα. Με στόχο να συνεχίσει να υποστηρίζει την καταπολέμηση της πείνας, οι Metallica ζήτησαν από τους οπαδούς να διαθέσουν λίγες ώρες για να βοηθήσουν την προσπάθεια στις 23 Μαίου.

Copyright 2024. All Right Reserved.