ΚΑΛΑ ΚΑΙ HEAVY ΝΕΑ ΑΠΟ DREAM THEATER

Οι Dream Theater μετά το αρκετά φιλόδοξο, πολύ καλό, αλλά και με τεράστια διάρκεια ‘’The Astonishing’’ είναι πάλι στην διαδικασία να δημιουργήσουν καινούριο υλικό. Αυτό από μόνο του είναι ένα καλό, είναι ένα σπουδαίο νέο. Από τις πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται, μάλλον πολύς κόσμος θα θεωρήσει αυτά τα νέα, ΤΑ καλύτερα.

Ο τραγουδιάρης James LaBrie και ο κιθαρίστας – συνθέτης James Petrucci, έδωσαν μια φωτογραφία που είναι οι δυο τους στο στούντιο. ‘’Έχουμε ξεκινήσει δουλειά σε νέο υλικό’’ λέει ο LaBrie. ‘’Είμαστε εδώ και μια εβδομάδα και έχουμε ξεκινήσει δουλειά και πηγαίνει πολύ καλά.’’ ‘’Ο καθένας σε ένα δωμάτιο δουλεύουμε, και συναντιόμαστε να δούμε την πρόοδο της δουλειάς’’.

Ο Petrucci προσθέτει ‘’το κλίμα είναι πολύ καλό, όπως και η ατμόσφαιρα, αλλά και η έμπνευση’’. Το τελευταίο πιστεύω είναι το πιο ενθαρρυντικό. ‘’Ήδη έχουμε προχωρήσει για μιας εβδομάδας δουλειά’’. Καλά μην παίρνουμε και θάρος λέω εγώ. Θα τον πάρουν τον χρόνο τους μέχρι να φτιάξουν αυτό που θα τους ικανοποιεί, και ικανοποιήσει και εμάς αργότερα.

Και ο LaBrie παίρνει την σκυτάλη και λέει για το ύφος του νέου δίσκου. Και εδώ έρχονται τα πιο καλά. ‘’Αν και είναι ακόμα νωρίς, το υλικό θα είναι πιο βαρύ, πιο αγριεμένο. But there's a heaviness to it, there's an aggression to it.’’ Και συνεχίζει ότι θα έχει τα στοιχεία που αγαπάμε στους Dream Theater και θα είναι προοδευτικό, heavy, μελωδικό, αλλά και επικό. ‘’ I mean, so far the music is heavy, it's progressive, it's melodic, it's shredding, and it's also epic’’, τα ακριβή λόγια του.

Παλαιότερα ο James Petrucci είχε αναφέρει ότι θα έχει ο νέος δίσκος στοιχεία από την "Images, Words & Beyond" tour, ότι καλό αυτό σημαίνει.

Εγώ λέω ότι σαν κάποιος που αγαπάει τους Dream Theater και δίσκους σαν τους ‘’Images and Words’’ και το πιο heavy ‘’Train Of Thought’’, με όποια διαφορετικά, αλλά αγαπημένα στοιχεία φέρουν σαν συστατικά του νέου δίσκου, ότι ας αναμένουμε τα καλύτερα, και ας οπλιστούμε με υπομονή, για το πότε θα τα απολαύσουμε.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.