ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ SEAN KILLIAN ΤΩΝ VIO-LENCE

Μέλη των TESTAMENT, EXODUS, FORBIDDEN και των VIO-LENCE πραγματοποίησαν μία συναυλία για τον τραγουδιστή των VIO-LENCE Sean Killian, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Midway στο San Francisco, της California.

Στο "Killian On Command: An Evening Of Vio-Lence" εμφανίστηκαν μουσικοί που έπαιξαν όλα τα τραγούδια των VIO-LENCE που γράφτηκαν από το 1985 μέχρι 1992, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με μέλη από τα συγκροτήματα DEATH ANGEL, KAOS, ILL NINO, FANG, ATTITUDE ADJUSTMENT, VALOR & VENGEANCE, I AM MORBID, PSYCHOSOMATIC, D.R.I., ANNIHILATION, MERCENARY και SACRILEGE B.C. Ο Katon De Pena των HIRAX ήταν ο DJ, μαζί με τον Will από το KNAC που έκαναν την διοργάνωση.

"Killian On Command: An Evening Of Vio-Lence" η βραδιά ολοκληρώθηκε με την το κλασικό τραγούδι των VIO-LENCE "World In A World" με την συμμετοχή των Robb Flynn (guitar), Phil Demmel (guitar), Perry Strickland (drums) και Dean Dell (bass), με τον Flynn να έχει αναλάβει και τα φωνητικά. (Ο Killian δε μπορούσε να συμμετέχει λόγω της κατάστασης της υγείας του).

Ολόκληρο το event μεταδόθηκε από το BB TV και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ, η διάρκεια του είναι 5 ώρες και 32 λεπτά!!!.

Ο Killian διαγνώστηκε πρόσφατα με κίρρωση του ύπατος σε επίπεδο 4, το οποίο προκλήθηκε από μία γενετική ανωμαλία που ονομάζεται αιμοχρωμάτωση που χαρακτηρίζεται από υπερβολική απορρόφηση και συσσώρευση σιδήρου στο σώμα. Πλέον ο Killian είναι υποψήφιος για μεταμόσχευση. Στην περίπτωση του η μεταμόσχευση γίνεται από ζωντανό δότη που μέρος του συκωτιού του θα αφαιρεθεί για να αποκατασταθεί το πρόβλημα λειτουργίας του λήπτη.

Ο Sean θα παραμείνει στην λίστα υποψήφιων ληπτών εφόσον είναι αρκετά υγιής για μία τέτοια επέμβαση. Η ομάδα αίματος του Sean είναι O+ και ο δότης θα πρέπει να έχει ομάδα αίματος O+ or O-.

Οι διοργανωτές του "Killian On Command" είπαν: "Η οικογένεια του Killian δεν έχει ενημερωθεί για πιθανούς δωρητές που να είναι σε λίστα αναμονής μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι καλύπτουν τις προυποθέσεις που απαιτεί η μεταμόσχευση. "

Η σελίδα GoFundMe συγκεντρώνει χρήματα για τα ιατρικά έξοδα του Killian μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Το τελευταίο στάδιο της κίρρωσης ήπατος θεωρείται ως η πιο κρίσιμη φάση της πάθησης. Εάν ο ασθενής διαγνωστεί ότι βρίσκεται σε αυτό το στάδιο, το προσδόκιμο ζωής, χωρίς μεταμόσχευση ήπατος, είναι ένα έως τρία χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2005, η Megaforce Records επανακυκλοφόρησε το κλασικό ντεμπούτο άλμπουμ των VIO-LENCE "Eternal Nightmare", με live bonus CD. Το bonus disc ηχογραφήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 2001 στο Slim's του San Francisco.

Copyright 2024. All Right Reserved.