ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ DELAIN ΤΟ 2019

Οι Ολλανδοί DELAIN ετοιμάζουν νέο άλμπουμ που θα ακολουθήσει το “Moonbathers”. «Γράφουμε» είπε ο πληκτράς της μπάντας, Martijn Westerhold σε συνέντευξη για την Αμερικάνικη περιοδεία τους με τους Kamelot. «Αυτήν την στιγμή δεν γράφουμε γιατί προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στην περιοδεία Αμερικής/Καναδά. Αλλά όταν γυρίσουμε θα συνεχίσουμε να γράφουμε. Εσκεμμένα είμαστε ήσυχοι γιατί θέλουμε να επικεντρωθούμε στο γράψιμο. Και το σχέδιο είναι να κυκλοφορήσουμε άλμπουμ του χρόνου».

Ο Martijn ρωτήθηκε επίσης πως θα είναι να δουλεύουν στο στούντιο για πρώτη φορά με την κιθαρίστρια Merel Bechtold και ο ίδιος απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα γιατί τα πάντα τα γράφουν αυτός, η τραγουδίστρια Charlotte Wessels και ο παραγωγός τους Guus Eikens  αφήνοντας πάντα ανοιχτή την επιλογή τα υπόλοιπα μέρη να φέρουν κάτι στο τραπέζι.

Οι Delain πέρασαν το περισσότερο 2016 και 2017 να γιορτάζουν τα δέκα χρόνια τους, από την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ «Moonbathers»,την επανένωση του πρώτου τους δίσκου «Lucidity» και με περιοδείες Ευρώπης και Αμερικής.

Copyright 2024. All Right Reserved.