ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ OMEN ΜΕ ΤΙΤΛΟ ALIVE

Omen - Alive (New Single 2018)

Οι θρυλικοί OMEN στις 2 Φεβρουαρίου έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο “Alive”, χωρίς όμως να αναφέρουν αν και πότε πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.

Η σύνθεση της μπάντας έχει ριζικές αλλαγές, καθώς πλέον μόνο ο Kenny Powell παραμένει στο τιμόνι της μπάντας. Μεταξύ των νέων μελών είναι και ο Έλληνας τραγουδιστής Nikos Migus A., στο μπάσο ο Roger Sisson και τύμπανα ο Reece Stanley.

Το Alive είναι το δεύτερο νέο τραγούδι των OMEN από το 2016 όταν κυκλοφόρησαν το έβδομο LP Hammer Damage. Είχε κυκλοφορήσει σε single το 2017 το τραγούδι Up From The Deep.

Η μπάντα (Kenny Powell) προσπαθεί να βρει σύνδεση με το ένδοξο παρελθόν των OMEN κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολη υπόθεση καθώς μετά την επιστροφή της μπάντας το 1997 με το Reopening The Gates, αλλά και αργότερα με τα δύο τελευταία άλμπουμ Eternal Black Dawn 2003 και Hammer Damage 2016, φαίνεται πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Ιδιαίτερα το Hammer Damage ήταν εξίσου απογοητευτικό όπως το άλμπουμ του 1997 παρότι υπήρχε τεράστιος χρόνος (13 χρόνια) από την προηγούμενη κυκλοφορία. Μπορεί ο Kenny Powell να μην έχει την έμπνευση που είχε στην δεκαετία του 80, αλλά φαίνεται ότι δεν είχε κάποιες συνθέσεις από το παρελθόν ξεχασμένες σε κάποιο συρτάρι του.

OMEN Up From the Deep Live 2017 Paris

Copyright 2024. All Right Reserved.