ΝΕΟ VIDEO ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ STRYPER

Video για το κομμάτι "The Valley" έδωσαν στη δημοσιότητα οι Stryper. Το κομμάτι περιέχεται στο νέο τους album "God Damn Evil" που κυκλοφορεί  σήμερα 20 Απριλίου.

Ωστόσο οι Αμερικανοί metalers φαίνεται οτι αντιμετωπίζουν αναπάντεχα προβλήματα στη χώρα τους. Πολλά καταστήματα που ειδικεύονται στην διάθεση προϊόντων σχετικών με τον Χριστιανισμό αλλά και μεγάλες αλυσίδες εμφανίζονται ενοχλημένα από τον τίτλο του album και δεν δέχονται να το πωλούν !

Ο Michael Sweet τοποθετήθηκε σχετικά: "Είμαστε απογοητευμένοι. Οι Stryper ήθελαν πάντα οι άνθρωποι να σκέφτονται έξω από τα στερεότυπα . Ο τίτλος του νεου μας album "God Damn Evil" είναι μια δήλωση που χρειάζεται η κοινωνία μας. Βλέπουμε το κακό να γιγαντώνεται και ο τίτλος είναι απλά ο τρόπος μας να ζητήσουμε από τον Θεό να καταδικάσει όλο αυτό το κακό. Πολλές αλυσίδες καταστημάτων ενώθηκαν με εμάς για να μεταδοθεί αυτή η δήλωση. Το Wallmart δυστυχώς όχι αν και πιστεύαμε οτι θα καταλάβαιναν το μήνυμα μας. Ωστόσο σεβόμαστε την επιλογή τους και οτι έγινε έγινε πλέον. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις κάτι που έγινε για καλό να παρερμηνεύεται και να παρεξηγείται."

Το νέο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ακριβώς από κάτω.

Copyright 2024. All Right Reserved.