ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ MARTYR ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ.

O Rick Bouwman αρχικό μέλος της μπάντας σχολίασε: “Μετά την ανακοίνωση μας για εύρεση κιθαρίστα είχαμε μεγάλη ανταπόκριση από προτάσεις. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να επιλέξουμε τον Marcel den Breejen. Ο Marcel διαθέτει τις δεξιότητες, το υπόβαθρο και την φιλοδοξία που αναζητούσαμε, άμεσα πήρε τα τραγούδια μας και στην ακρόαση μας έδωσε να καταλάβουμε τις αρετές του. Κατά την ταπεινή μας γνώμη ο Marcel δεν είναι απλά ένας αντικαταστάτης αλλά η παρουσία του ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην μπάντα αναβαθμίζοντας το συγκρότημα τόσο ως μουσικός αλλά και ως συνθέτης.”

Ο Marcel Den Breejen αντικατέστησε τον Marcel Heesakkers που ήταν από τα αρχικά μέλη των Martyr. Ο νέος κιθαρίστας των Ολλανδών έχει παρελθόν από το 2014 στους Persistense επίσης Ολλανδική μπάντα της Death/Thrash Metal σκηνής.

Οι Martyr έχουν επιστρέψει από το 2005, 16 χρόνια μετά την απόφαση τους να εγκαταλείψουν την ενεργό δράση. Εκτός από τα θρυλικά For The Universe (1985) και Darkness At Time’s Edge (1986) η μπάντα έχει κυκλοφορήσει το Circle Of 8 (2011) και το You Are Next (2016).  

Copyright 2024. All Right Reserved.