ΟΙ ΤΑΝΚ ΤΟΥ ALGY WARD ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

O Algy Ward επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των TANK (Algy Ward) που θα είναι διαθέσιμο στις 11 Μαίου με τίτλο Sturmpanzer. Το LP θα κυκλοφορήσει από την Dissonance Productions.

Το 2007 ο Algy Ward και οι κιθαρίστες Mick Tucker / Cliff Evans αποφάσισαν να τραβήξει ο καθένας τον δικό του δρόμο, παρόλα αυτά συμφώνησαν και οι δύο πλευρές να κάνουν χρήση του ονόματος TANK!

Οι TANK του τραγουδιστή Algy Ward κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ (μετά το διαζύγιο) το 2013 με τίτλο Breath Of The Pit.

Οι TANK του κιθαρίστα Mick Tucker και Cliff Evans έχουν κυκλοφορήσει 3 LP από το 2010 μέχρι το 2015. Η τελευταία κυκλοφορία τους ήταν το Valley Of Tears

Σε ότι αφορά την δράση των θρυλικών TANK στην δεκαετία του 80, όταν ήταν και οι 3 μουσικοί στο σχήμα, η μπάντα ξεκίνησε από τον Algy Ward, το 1981 με το single Don’t Walk Away τα δύο πρώτα LP του συγκροτήματος κυκλοφόρησαν με τους Algy Ward Φωνητικά και Μπάσο, Peter Brabbs κιθάρες και Mark Brabbs τύμπανα.

Ο Mick Tucker έπαιξε για πρώτη φορά στους TANK το 1983 στο άλμπουμ This Mean War.

O Cliff Evans έγινε μέλος της μπάντας ένα χρόνο αργότερα κάνοντας ντεμπούτο στο Honour & Blood το 1984. Οι TANK κυκλοφόρησαν ένα ακόμη άλμπουμ το ομώνυμο ΤΑΝΚ το 1987, και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους. Η μπάντα επανήλθε μετά το 2000, κυκλοφορόντας μάλιστα το Still At War το 2002.  

Sturmpanzernew_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.