ΟΙ EXCITER ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΟ LINE UP

Οι Καναδοί, από το Οντάριο, Exciter μιλούν για re – union του κλασικού line up. Οι Dan Beehler τύμπανα, Allan Johnson μπάσο μίλησαν στο The Metal Voice για αυτό το ενδεχόμενο, να βγάλουν νέο υλικό. Μαζί τους και ο κλασικός κιθαρίστας John Ricci.

Ο Dan Beehler για τον νέο δίσκο είπε ότι ‘’είμαστε στην φάση της προ παραγωγής νέου δίσκου, και απλά ακόμα γράφουμε νέο υλικό, βάζοντας κάτω τις νέες ιδέες για αυτό. Ο νέος αυτός δίσκος θα θυμίζει τους πρώτους τρεις των Exciter.’’ Λογικό λέω εγώ, τι re – union του κλασικού line up θα ήταν άλλωστε. Για το re – union λοιπόν ο Dan είπε ‘’είχαμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι πολλοί φανς των Exciter σε όλον τον κόσμο, τους οποίους τους είχαμε κάνει τόσο χαρούμενους, δεν ήξεραν τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια, και τώρα τριάντα χρόνια μετά, γυρνώντας τον κόσμο περνούσαμε και περάσαμε υπέροχα την ζωή μας μαζί τους.’’ Και έτσι σου λέει re – union. Δεν θα χαλάσει κανένα. Και εμείς υπέροχα θα περάσουμε την ζωή μας με νέο Exciter υλικό.

Ο Allan Johnson για τον νέο δίσκο είπε ‘’υπάρχουν τόσες πολλές νέες ιδέες. Μιλάμε συνέχεια, συγκεντρώνουμε τις ιδέες του καθενός, και στέλνουμε τις ιδέες μας ο ένας στους άλλους. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα σπουδαίο άλμπουμ.’’ Για να μπορεί να σταθεί μπροστά στα τρία πρώτα κλασικά άλμπουμς θα πρόσθετα εγώ.  Για το κλασικό line up που ξανά μαζεύεται ο Allan είπε ‘’Ο Dan είναι ο τύπος που μου έβαλε το μικρόβιο. Dan is the guy who dragged me in.’’ Τα ακριβή λόγια του. Και συνεχίζει ΄΄Δεν έχω κάνει μουσική, δεν έχω ασχοληθεί με την μουσική από τα 90ς. Το metal κάπου τότε πέθανε μέσα μου. Συνάντησα τον Dan και μου έπαιξε κάποια δικά του demos και έγινε έκρηξη μέσα του. Θυμήθηκα ότι τα καλύτερα μου πράγματα τα έκανα τότε μαζί τους, μίλησα και με τον John Ricci, ότι τώρα είναι ακόμα πιο ωραία και νάτο.’’

Οκ, όλα αυτά ακούγονται τέλεια, και αναμένουμε να ζήσουμε αυτό το 80ς vibe με τον καινούριο Exciter άλμπουμ όταν αυτό έρθει.

Copyright 2024. All Right Reserved.