ΟΙ KAMEROV ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ "FMKD" ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ

Χθες 15/12/2017 ήταν η ημέρα επίσημης κυκλοφορίας της βινυλιακής έκδοσης του ντεμπούτου album των Kemerov "FMKD", το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά στις 31 Ιανουαρίου 2017 σε CD. Η έκδοση αυτή είναι περιορισμένη σε 200 κομμάτια. Όπως και με την έκδοση σε CD, ο δίσκος κυκλοφορεί υπό την αιγίδα του label Vault Relics.

Οι Kemerov, για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους, και ιδιαίτερα όσους υποστήριξαν τη σχετική crowdfunding καμπάνια η οποία έλαβε χώρα λίγους μήνες πιο πριν, δίνουν ταυτόχρονα σε κυκλοφορία ένα νέο single δύο κομματιών ονόματι “Some Stupid Slugs”, το οποίο αποτελείται από δύο διασκευές σε κομμάτια αγαπημένων μπαντών (Entombed και Type O Negative) και είναι διαθέσιμο για ελεύθερο download από το https://kemerov.bandcamp.com/album/some-stupid-slugs, από όπου κάποιος μπορεί να προμηθευτεί επίσης και το βινύλιο “FMKD”.
Αυτό μπορεί να γίνει και από τα sites της Vault Relicshttp://vaultrelics.bigcartel.com/ και https://vaultrelics.blogspot.com/

Kemerov έκαναν ντεμπούτο με το 2015 με το ομόνυμο EP. Έχουν κυκλοφορήσει το single Slay Your Son με 3 τραγούδια, αρχές Ιανουαρίου, το FMKD είναι το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του συγκροτήματος.

fmkd vinyl out now_0.jpg

fmkd_cover_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.