ΟΙ MANOWAR ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι MANOWAR αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις δύο συναυλίες τους στη Στουτγάρδη εξαιτίας ασθένειας του Joey DeMaio.

"Δυστυχώς, λόγω τροφικής δηλητηρίασης και αφυδάτωσης, ο Joey DeMaio βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και οι γιατροί του συνέστησαν να αποφύγει να ταξιδέψει προς το παρόν" ανέφεραν οι MANOWAR. "Συνεπώς οι δύο τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις της παγκόσμιας περιοδείας 'Final Battle'  θα επαναπρογραμματιστούν.

"Οι Fans που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τα 2 show της Στουτγάρδης, που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν 15 και 16 Δεκεμβρίου, τους παρακαλούμε να δείξουν κατανόηση και σε ότι αφορά τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν το γρηγορότερο δυνατό".

Ο τραγουδιστής των MANOWAR Eric Adams μίλησε σχετικά με την τελευταίπ οδοιπορικό της μπάντας σε μία πρόσφατη συνέντευξη του στο "Outdoor Adventures With Jayson". Ο 63χρονός πλέον Eric Adams παραδέχθηκε ότι ήταν μία παραδοξότητα το ότι είναι δεδομένο να μην ξανατραγουδήσει με τους MANOWAR . "Θα μου λείψει η σκηνή, αλλά δυστυχώς όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή".

Σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του, Ο Adams είπε: "Μπορεί οι MANOWAR να αποφάσισαν το τέλος της μπάντας, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί μετά από αυτό? Θα μπορούσα να συνεχίσω να τραγουδάω, ίσως αρπάξω το τόξο μου και να πηγαίνω περισσότερο συχνά στο δάσος με αυτό. Εξάλλου το μέλλον είναι ακόμα ασαφές".

manowarshowspostponed_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.