ΟΙ VOLBEAT ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2018

Οι Δανοαμερικάνοι  metal/hard rockers Volbeat, θα μπουν στο στούντιο τέλη της χρονιάς για να δημιουργήσουν, ώστε να κυκλοφορήσουν αρχές – μέσα του 2019 το νέο τους καλλιτεχνικό πόνημα, το οποίο θα διαδεχθεί το αρκετά καλό Seal The Deal & Let’s Boogie. Πρώτο με τον νέο μπασίστα των Volbeat, Kaspar Boye Larsen που μπήκε στην μπάντα από τα τέλη του 2016. Ο κιθαρίστας των Volbeat, Rob Caggiano, ex – Anthrax λέει για τα σχέδια της μπάντας για τους επόμενους μήνες ότι ‘’ το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε σε φεστιβάλς με Ευρωπαικές μπάντες στην νότια Αμερική. Και στο τέλος της χρονιάς θα ηχογραφήσουμε καινούριο υλικό.’’

Το Seal The Deal & Let’s Boogie είχε μεγάλη καλλιτεχνική αλλά και εμπορική απήχηση, με πρωτιές σε air play και σε πωλήσεις, αλλά και αγαπήθηκε από οπαδούς και όχι μόνο.  Το ίδιο και τα singles: "The Devil's Bleeding Crown" &  "Seal The Deal".

Αναμένουμε το καινούριο υλικό από τους Volbeat, και φυσικά να τους δούμε και από τα μέρη μας στις 20 του Ιουλίου στην Μαλακάσα, την μέρα των Iron Maiden.

Copyright 2024. All Right Reserved.