Ο BRUCE DICKINSON ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ BLAZE BAYLEY ΣΤΟΥΣ MAIDEN

Σε μία καινούργια συνέντευξη με τον Jack Antonio, ο τραγουδιστής των Iron Maiden Bruce Dickinson αποκάλυψε τις σκέψεις του για τον πρώην τραγουδιστή των Maiden Blaze Bayley. είπε:
“Μου αρέσει πραγματικά ο Blaze. Μου αρέσει ως άνθρωπος. Είναι πολύ συμπαθητικός τύπος. Θυμάμαι να πηγαίνω στα γραφεία του management και εκεί υπήρχε ένας τύπος, δεν εργάζονταν στο γραφείο πια, αλλά μου είπε πόσο υπέροχη ήταν η εξέλιξη (διαδοχή του Bruce) και πόσο εξαιρετική επρόκειτο να είναι η συνέχεια.

Του είπα, ‘Αυτός είναι συναυλιακά άρτιος, φυσικά αυτός πρόκειται να πάρει τη δουλειά. Του έχει γίνει ήδη πρόταση για τη δουλειά. Φυσικά και πρόκειται να δεχθεί, είπα εγώ, ‘Ωστόσο έχει κανένας συλλογιστεί πως θα διαχειριστεί τα παλιά τραγούδια? Όχι μόνο ως ερμηνευτής αλλά πως πρόκειται να αντιμετωπίσει την αντίδραση των οπαδών?’

Ξαφνιάστηκα που η επιλογή ήταν τελικά ο Blaze. Ήμουν πανευτυχής για τον Blaze, αλλά υπήρχαν άλλοι πολύ καλοί προτεινόμενοι τραγουδιστές [φημολογείτο ότι μεταξύ αυτών ήταν ο André Matos των Angra και ο Michael Kiske των Helloween].
Σκέφτηκα ‘Wow, θα μπορούσε να είχε επιλεγεί κάποιος με φωνή κοντά στις δυνατότητες της δικής μου, αλλά επιλέχθηκε ο Blaze. Προφανώς επιλέχθηκε ως διαφορετικός από εμένα, αλλά αυτή η επιλογή συνεπαγόταν μία σειρά από προκλήσεις.

Απλά αναρωτιόμουν εάν τα άτομα του management μεταξύ τους, ήταν πραγματικά ειλικρινή για το αν θα μπορούσε ο Blaze ως επιλογή να ξεπεράσει μια σειρά από αντικειμενικές δυσκολίες ”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη 

Copyright 2024. All Right Reserved.