Ο JAMES HETFIELD ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ $100,000 ΣΤΟ GRAND RAPIDS COMMUNITY COLLEGE

Οι METALLICA πρόσφατα δώρισαν στο Grand Rapids Community College το ποσό των $100,000 προκειμένου να παρέχονται περισσότερες ευκαιρίες στους μαθητές να αποκτήσουν ικανότητες οξυγονοκόλλησης που θα μπορούσε να τους χρησιμεύσει στην μελλοντική τους επαγγελματική αποκατάσταση.

Σύμφωνα με το WZZM13.com, ο James Hetfield συναντήθηκε με τον πρόεδρο του GRCC Bill Pink πριν από την συναυλία του συγκροτήματος στο Grand Rapids, Michigan την Τετάρτη 13 Μαρτίου για να μιλήσουν για την τεχνική εργασία και το κατά πόσο αυτή οδηγεί στην επαγγελματική αποκατάσταση.
james 1.jpg

"Ο [Hetfield] εξέφρασε την επιθυμία να δει την χορηγία του συγκροτήματος να αξιοποιείται σε προγράμματα που βοηθούν τους μαθητές να αποκτήσουν δεξιότητες που τους είναι απαραίτητες προκειμένου να βρουν εργασία," τόνισε ο Pink . "Ήταν πολύ προσηλωμένος στην ιδέα της βοήθειας των μαθητών."

Οι ιθύνοντες του GRCC έδωσαν στον Hetfield δώρα, ανάμεσα στα οποία και μια διακοσμητική ατσάλινη κιθάρα που είχε φτιάξει ένας από τους καθηγητές οξυγονοκώλησης.

Το GRCC είναι ένα από τα 10 κολλέγια στις Ηνωμένες Πολιτείες που επιλέχθηκαν για την υποτροφία "Metallica Scholars". Το φιλανθρωπικό ίδρυμα της μπάντας All Within My Hands Foundation σε συνεργασία με την American Association of Community College σκοπεύουν να ενισχύσουν με αυτό τον τρόπο την παροχή εργατικής δύναμης, εκπαιδεύοντας μαθητές κοινοτικών κολλεγίων και επαναεπενδύοντας στις πόλεις της οποίες έχει περιοδεύσει η μπάντα.  

James2.jpg

"Όλοι μας στη μπάντα νιώθουμε τυχεροί που η μουσική μας έχει δώσει την ευκαιρία να είμαστε επιτυχημένοι κάνοντας κάτι που είναι το πάθος μας,"  είπε ο Lars UlrichMETALLICA. "Θέλουμε να μοιραστούμε την επιτυχία μας με τους άλλους ώστε να μπορούν να βρουν μια εργασία στην οποία να μπορούν να κάνουν το ίδιο."

Copyright 2024. All Right Reserved.