Ο JAMES HETFIELD ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον James Hetfield στην μεγάλη οθόνη όμως είναι η πρώτη φορά που δεν υποδύεται τον εαυτό του. Πιο συγκεκριμένα έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στην επερχόμενη ταινία τρόμου "Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile". Η πλοκή του έργου ακολουθεί την σχέση ενώς κατά συρροή δολοφόνου Ted Bundy, που ενσαρκώνει ο Zac Efron, και την σύντροφό του που υποδύεται η Lily Collins, η οποία όμως δεν είχε ιδέα για τα εγκλήματα του Bundy. Ο Hetfield ενσαρκώνει τον Bob Hayward, ένα βετράνο τροχονόμο της Utah που ήταν ο πρώτος αστυνομικός που είχε συλάβει τον Bundy το 1975.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε από τα γυρίσματα δείχνει τον  Hetfield στα γυρίσματα του "Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile. Ο James ήταν πολύ ντροπαλός όταν ήταν μικρότερος όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο The Pulse Of Radio και συνήθιζε να παίζει το «μάγκα». "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ουσιαστικά υποκρινόμουν τον χαρακτήρα που περνούσε στον τύπο, αλλά και στον κόσμο, που έλεγε ότι ήταν ένα από τα πράγματα που τους άρεσε στους METALLICA," είπε. "Δεν ήθελα να τους απογοητεύσω. Ήθελα να είμαι αυτός ο τύπος. Ήθελα να βάλω αυτό το προσωπείο και μετά το να διατηρώ αυτό το προσωπείο 24 ώρες το 24ωρο έγινε αποπνικτικό και δεν μπορούσα να συνεχίσω να το κάνω."

Το "Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile" είναι αυτό τον καιρό σε παραγωγή και στη σκηνοθεσία είναι ο Joe Berlinger, ένας από τους συν σκηνοθέτες του ντοκιμαντερ του 2004 "Metallica: Some Kind Of Monster". Αυτός δημοσιοποίησε και τη φωτογραφία με την λεζάντα Having one of my #musical #heroes in our #film is #pretty #damn #awesome (Το να έχω ένα από τους μουσικούς μου ήρωες στην ταινία είναι απίθανο)

Στην δήλωσή του ο Berlinger λέει: "Έχοντας περάσει εκατοντάδες ώρες στο παρασκήνιο με τον James και τους υπόλοιπους METALLICA, είδα από πρώτο χέρι πόσο χαρισματικός είναι και πόσο έντονη παρουσία έχει. Μου φάνηκε φυσικό επόμενο ότι θα εξέπεμπε την ίδια δύναμη και μαγνητισμό σε ένα δραματικό ρόλο, οπότε όταν συμφώνησε στην πρόταση μου να συμμετέχει στην ταινία, ενθουσιάστηκα."

Στην ταινία παίζουν και οι Jim ParsonsHaley Joel OsmentJohn MalkovichKaya ScodelarioTerry Kinney και Dylan Baker. Ημερομηνία κυκλοφορίας και διανομέας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.  

Copyright 2024. All Right Reserved.