Ο JIMMY PAGE ΓΙΑ ΕΝΑ REUNION ΤΩΝ LED ZEPPELIN

Τα τελευταία χρόνια με αμείωτη ένταση διατηρείται μια παραφιλολογία για ένα reunion των Led zeppelin. Πάντα σε κάθε συνέντευξη που δίνει κάποιο από τα πρώην μέλη του θρυλικού γκρουπ τίθεται το σχετικό ερώτημα με αποτέλεσμα να συντηρείται το όλο θέμα, ειδικά όταν οι απαντήσεις εκπέμπουν ένα ενθουσιασμό και μια νοσταλγία για τα θρυλικές εποχές της μπάντας, χάρις να λείψουν ακόμα και δηλώσεις για πιθανό νέο album.

Σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Jimmy Page δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό για το θέμα:

" Αμφιβάλω για κάτι τέτοιο. Πρέπει κανείς να δει τα δεδομένα. Έχουν περάσει 10χρονια από το επετειακό show όπου είχαμε δώσει μια σοβαρή συναυλία. Ήταν το μοναδικό πράγμα που έχουμε κάνει άδω και καιρό όποτε αμφιβάλω αν θα κάνουμε κάτι άλλο. πιστεύω οτι ο καιρός έχει περάσει."

Ωστόσο τοποθετήθηκε και για το αυτοβιογραφικό βιβλίο "Led Zeppelin by Led Zeppelin", που είναι προγραμματισμένο να βγει τον Οκτώβριο:

"'Είμαι ευχαριστημένος που το βγάζουμε όλοι μαζί συλλογικά. Έχουν εκδοθεί πολλά βιβλία εκεί έξω και κάπου καταντάει γελοίο. Θα είναι καλό να υπάρξει και το αυτοβιογραφικό σε επίπεδο  βιβλίου όπου όλοι θα συνεισφέρουν αντί να κλέβονται"

Copyright 2024. All Right Reserved.