Ο MIKE PORTNOY ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ

Metallica - Lars Ulrich drum solo/James vs. Lars drumbattle live San Diego 1992

Ο πρώην drummer των Dream Theater μίλησε σε συνέντευξη του στην ραδιοφωνική εκπομπή Rock City του Βερολίνου. Αποκάλυψε τις σκέψεις του σχετικά με τον Lars Ulrich και τον Keith Moon. Είπε οτι πάντα ήθελε να είναι σαν τον Lars Ulrich για τρεις λόγους. Ο ίδιος δήλωσε:
"Από την πρώτη μέρα ήθελα να είμαι κάτι περισσότερο από μουσικός στο παρασκήνιο. Πήρα ένα ζευγάρι μπαγκέτες στα χέρια μου, επειδή είδα τον Keith Moon στην ταινία «The Kids Are Right»”.

“Είχα ήδη ακούσει τους The Who, ήμουν ήδη οπαδός του 'Tommy' και του 'Who's Next' και του 'Live in Leeds', αλλά δεν είχα δει τον Keith με τα δύο μου μάτια μέχρι να βγει η ταινία. Και αυτό ήταν περίπου την ίδια εποχή όταν πήρα το πρώτο μου πραγματικό drum kit”.
“Έτσι απο την αρχή νομίζω οτι ήθελα να είμαι αυτός ο τύπος drummer, αυτός ο τύπος καλλιτέχνη, που παίζει το όργανο αρχηγό”.”Ήθελα να είμαι κάποιος που προσεγγίζει το κοινό, και διασκεδάζει, και ποτέ δεν ήθελα να είμαι ο τύπος στο παρασκήνιο”.

“Ήμουν πάντα ένα είδος frontman κολλημένος πίσω απο τα τύμπανα. Αγαπούσα τον Keith Moon και αγαπώ και ανθρώπους σαν τον Lars Ulrich. Εννοώ δεν είναι ο καλύτερος drummer, και θα είναι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί, αλλά σέβομαι την ικανότητα του να δίνει ωραία shows, την ενέτγεια που βγάζει, και τις ηγετικές του ιδιότητες”.”Νομίζω οτι πάντα ήθελα να είμαι αυτός ο τύπος drummer”.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.