Ο TODD LA TORRE ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΟ QUEENSRYCHE ΔΙΣΚΟ

Ο τίτλος του κειμένου τα λέει όλα. Ο τραγουδιστής των σπουδαίων prog metallers Queensryche, Todd La Torre, μίλησε στο Talking Metal, για την πρόοδο που παρουσιάζει η παραγωγή κομματιών για τον επερχόμενο δίσκο του σχήματος. Ο οποίος θα διαδεχθεί το ‘’Condition Human’’ που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015 και είχε κάνει πολύ καλή αίσθηση μετά από μια σειρά πολύ κακών δίσκων, που είχε μετριαστεί από τον αξιοπρεπή  φερώνυμο δίσκο του σχήματος τον Ιούνιο του 2013. Αυτοί οι δύο δίσκοι επί του παρόντος είναι με τον Todd La Torre στο μικρόφωνο, και τώρα πια ετοιμάζεται και ο ίδιος μαζί με τους Queensryche για τον τρίτο στην σειρά.

‘’Είναι κατά τα 2/3 έτοιμα τα κομμάτια. Είμαι να πετάξω προς την Μασαχουσέτη για να ολοκληρώσω τα φωνητικά σε δύο κομμάτια’’ είπε μεταξύ άλλων ο Todd La Torre. Και πρόσθεσε ότι Mickael (Wilton) & Parker (Lundgren) τελείωσαν τα μέρη τους στις κιθάρες, ούτως ώστε ο μηχανικός ήχου και παραγωγός Chris ‘’Zeus’’ Harris έχει κάνει την δουλειά του σε τέτοιο βαθμό που είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι.

Για τον δίσκο και το ύφος του είπε ‘’ότι θα έχει καινοτομίες αλλά πάλι θα είναι αυτό που αναμένει ο πολύς κόσμος από τους Queensryche. Υπάρχουν αγριεμένα μέρη μέσα σε αυτό τον δίσκο, όπως και πολλά προοδευτικά’’.

Αναμένουμε ένα πολύ καλό δίσκο όπως το ‘’Queensryche’’ αλλά κυρίως όπως το ‘’Condition Human’’, που τρέχω να ξανά βάλω μόνιμα στο cd player για να σβήσει η αναμονή.

Copyright 2024. All Right Reserved.