ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ARMORED SAINT ΤΟ 2019

Ο τραγουδιστής των Armored Saint, John Bush ex – Anthrax, μίλησε για την μπάντα του. Η οποίοι Armored Saint σε κάθε τους κυκλοφορία ανεβάζουν τους σφυγμούς των οπαδών τους, καθώς όλες οι κυκλοφορίες τους είναι υπέροχες και τίμιες όσο δεν παίρνει. Και για αυτόν τον λόγο έχουν την προσοχή και τον σεβασμό όλων, εννοώ όλων των metalheads.

Μίλησε στο Metal Voice, λοιπόν ο John Bush, για το επερχόμενο full length των Armored Saint, το οποίο θα αντικαταστήσει το προ τριετίας ‘’Win Hands Down’’, αλλά και το προ διετίας live cd ‘’Carpe Noctum’’, και είπε: ‘’Κατ’αρχήν το ‘’Win Hands Down’’ ήταν ένα καταπληκτικό άλμπουμ, και ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη’’ ‘'Win Hands Down' was awesome, and I think we set the bar pretty high.’’ ήταν τα ακριβή λόγια του.  ‘’Έχουμε μπόλικη έμπνευση όλοι και για λόγια, όχι πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, και για πολλές ιδέες για συνθέσεις και βγάζουμε τρεις τουλάχιστον βερσιόν για κάθε εν δυνάμει νέο κομμάτι.’’

Αναμένουμε και από αυτούς του Θεούληδες, αν μη τι άλλο, να μας δώσουν ακόμα ένα Θεϊκό  δίσκο.

Μέχρι τότε ας αρκεστούμε στην επανακυκλοφορία,  από την Metal Blade του φοβερού και τρομερού ‘’Symbol Of Salvation’’ το οποίο η ίδια εταιρία το είχε επανακυκλοφορήσει σε 3cd για όποιον θυμάται, πριν κάποια χρόνια.

Copyright 2024. All Right Reserved.