ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ WHITE WIZZARD

Με μια ξαφνική είναι η αλήθεια ανακοίνωση στην σελίδα της μπάντας στο Facebook, ο μπασίστας/κιθαρίστας , ιδρυτικό μέλος και ιθύνων νους των White Wizzard, Jon Leon, ανακοίνωσε την διάλυση της μπάντας. Μια από τις πρώτες μpάντες που ξεκίνησαν το κίνημα της αναβίωσης του κλασσικού heavy metal ήχου, οι White Wizzard είχαν κυκλοφορήσει μόλις πριν 3 μήνες το πολύ καλό Infernal Overdrive, την πρώτη τους κυκλοφορία εδώ και 5 χρόνια και ετοιμάζονταν ήδη για ζωντανές εμφανίσεις, ενώ στις 18 Απριλίου είχαν κυκλοφορήσει και ένα videoclip για το κομμάτι Chasing Dragons.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Jon Leon:

Λοιπόν έφτασε η ώρα.
Ξεκίνησα τους White Wizzard στα τέλη του 207, κάτι παραπάνω από 10 χρόνια πριν.
Με την πρώτη σύνθεση της μπάντας δημιουργήσαμε ένα υπέροχο EP στο οποίο δυστυχώς υπήρχε μαζεμένο πολύ ταλέντο για μια μπάντα, ώστε να κρατήσει….
Από εκεί και πέρα έγραψα 4 δίσκους για τους οποίους είμαι πολύ περήφανος και είχα μερικούς φανταστικά ταλαντούχους μουσικούς να παίζουν σε αυτούς.
Άσχετα από τις βλακείες που έχουν γραφτεί στο internet για μένα ή την μπάντα, όλα έγιναν στο πνεύμα της μουσικής που αγαπούσα και για τίποτα παραπάνω. Για μένα πάντα είχε να κάνει με την μουσική.
Πιστεύω ότι όλη η δουλειά μας ήταν παγκοσμίου επιπέδου και δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι είναι η καλύτερη και η πιο συνεπής στο κίνημα της αναγέννησης του κλασσικού metal. Πιστεύω επίσης ότι η τελευταία μας δουλειά, το Infernal Overdrive, μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε οτιδήποτε κυκλοφόρησε τα τελευταία 20 χρόνια στο rock και το metal. Είμαι πολύ περήφανος για την δουλειά που έγινε από αυτό το project. Πιστεύω ότι μπορεί και θα αντέξει στον χρόνο.
Ωστόσο ο χρόνος περνάει και κάποια πράγματα κλείνουν τον κύκλο τους.
Έτσι δυστυχώς πρέπει να ανακοινώσω ότι οι White Wizzard τελείωσαν. Δεν θα υπάρξουν άλλοι δίσκοι ή ζωντανές εμφανίσεις. Αυτός είναι ο τελευταίος δίσκος. Είμαι χαρούμενος που είχαμε την ευκαιρία να τον κάνουμε. Είμαι περήφανος για το τελευταίο μας video για το Chasing Dragons και εύχομαι σε όλα τα παλιά και τωρινά μέλη της μπάντας καλή τύχη στα μουσικά και προσωπικά τους ταξίδια.
Για μένα, ένα νέο εισιτήριο για μια νέα βόλτα θα έρθει. Έτσι, καθώς αυτό το ταξίδι τελειώνει, ένα άλλο ξεκινάει.
Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανακοίνωση για αυτό το θέμα. Είναι καιρός για να τελειώσει και ο Jon Leon.
Συνεχίστε να κάνετε μουσική και να την αγαπάτε, γιατί δεν υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα σε αυτό τον κόσμο που είναι τόσο αληθινά και ξεχωριστά.
Σας εύχομαι τα καλύτερα και στους οπαδούς, σας ευχαριστώ.

Jon Leon

24231925_10210190679978701_1003728190866097435_n.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.