3o ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPER - ΜΠΑΝΤΑ W.E.T.

"Watch The Fire", είναι το νέο βίντεο από την Σουηδικό-αμερικάνικη μελωδική hard rock super μπάντα W.E.T., στην οποία συμμετέχουν ο τραγουδιστής Jeff Scott Soto (SONS OF APOLLO, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA, TALISMAN), ο κιθαρίστας / τραγουδιστής Erik Martensson (ECLIPSE, NORDIC UNION, AMMUNITION) και ο κιθαρίστας Robert Säll (WORK OF ART). Το τραγούδι του βίντεο είναι από το 3o άλμπουμ των W.E.T. Earthrage, που κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου από την Frontiers Records Srl.

Το W.E.T. — προκύπτει από το ακρωνύμια των ονομάτων των συγκροματημάτων που συμμετέχουν οι μουσικοί (WORK OF ART, ECLIPSE, TALISMAN) — Η μπάντα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ το 2009. Η δεύτερη κυκλοφορία τους ήταν το 2013 με το Rise Up, ακολούθησε το live CD/DVD "One Live - In Stockholm" το 2014.

Τώρα η μπάντα στην οποία έχει προστεθεί ο ντράμερ Robban Bäck (MUSTASCH) και ο κιθαρίστας Magnus Henriksson (ECLIPSE) — επιστρέφει με ένα άλμπουμ που ο ιδιοκτήτης της Frontiers Serafino Perugino ισχυρίζεται ότι είναι ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρία."

Earthrage track listing:
01. Watch The Fire
02. Burn
03. Kings On Thunder Road
04. Elegantly Wasted
05. Urgent
06. Dangerous
07. Calling Out Your Name
08. Heart Is On The Line
09. I Don't Wanna Play That Game
10. The Burning Pain Of Love
11. The Never-Ending Retraceable Dream

wetearthragecd_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.