ACCEPT O WOLF ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ!

Η εμφάνιση των ACCEPT ως μέρος της θεματικής “A Night To Remember” του Wacken Open Air festival παραμονή της κυκλοφορίας του The Rise Of Chaos μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό. Το σετ περιλάμβανε τρία μέρη. Ένα κλασσικό ACCEPT set, με καινούρια και παλιά τραγούδια τους, τραγούδια από το προσωπικό άλμπουμ του κιθαρίστα και ιδρυτή των ACCEPT Wolf Hoffmann , "Headbangers Symphony", για πρώτη φορά με ορχήστρα και τέλος αγαπημένες επιτυχίες των ACCEPT με την ορχήστρα.

Μετά την εμφάνισή τους ο Hoffmann είπε στο TotalRock "Ήταν εξωπραγματικό. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Κάναμε κάποιες πρόβες, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε επί σκηνής με ορχήστρα! Ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάνουμε συνήθως. Όλοι μας χαμογελούσαμε, οι μουσικοί της ορχήστρας το διασκέδασαν, ο μαέστρος ήταν σε μεγάλα κέφια και όλοι μας ήμασταν σε διάθεση 'Αυτό είναι πραγματικά διασκεδαστικό' Όλα πήγαν ρολόι και δεν θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα."

Συνέχισε: "Χρειάστηκε να κάνουμε μεγάλη προετοιμασία — μήνες συζητήσεων και οργάνωσης και γράψιμο για τις παρτιτούρες που θα έχουν όλοι, γιατί με την ορχήστρα δεν τζαμάρεις απλά."

Ερωτηθείς αν είναι κάτι που θα ξανάκανε ο Wolf αποκρίθηκε: "Ναι! Πολύ θα το ήθελα! Για εμένα η κλασσική μουσική είναι κάτι που πάντα με συναρπάζει. Ο ήχος της ορχήστρας είναι κάτι που πάντα με γοήτευε. Όλη μου τη ζωή ήθελα να συνδυάσω αυτά τα δύο στοιχεία μαζί, Το έκανα χρησιμοποιώντας κλασσικά κομμάτια στα σόλο μου εδώ και χρόνια, μετά έκανα ένα προσωπικό δίσκο με ορχήστρα και τώρα επιτέλους επί σκηνής με μια ορχήστρα 50 μουσικών, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μακάρι να καταφέρουμε να το επαναλάβουμε."

Θυμίζουμε ότι στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Metalzone.gr πριν την εμφάνισή τους ο Hoffman ανέφερε οτι θα μπορούσε να προκύψει κυκλοφορία DVD εαν όλα πήγαιναν καλά ενώ σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει χρόνια πριν επανενωθούν οι Accept με την παρούσα σύνθεσή τους μας είχε πει οτι οραματιζόταν heavy metal με ορχήστρα και ήταν για αυτόν όνειρο ζωής. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Metalzone εδώ!

Δείτε την εμφάνισή τους όπως μεταδόθηκε από το Live stream του Wacken παρακάτω
 

Copyright 2024. All Right Reserved.