ALICE COOPER: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ HOLLYWOOD VAMPIRES

Alice Cooper Interview About "Paranormal" / Qstock appearance

Οι Hollywood Vampires αποτελούνται από μουσικούς που έχουμε συναντήσει σε συναυλίες πιο "υψηλού προφίλ" και το να προγραμματίσουν πρόβες σε στούντιο ή περιοδείες είναι σίγουρα δύσκολο, δεδομένου ότι έχουν πρωινές δουλειές για τον βιοπορισμό τους. Δεν ήρθε όμως ακόμα η ώρα να κλείσει το καπάκι του φέρετρού τους. Στην πραγματικότητα, ο τραγουδιστής τους, Alice Cooper αποκάλυψε ότι η μπάντα δουλεύει ήδη πάνω στο δεύτερο άλμπουμ τους.

"Όλοι γράφουμε τώρα, είπε ο Alice Cooper. Μάλλον δε θα προλάβουμε να δουλέψουμε πάνω στο άλμπουμ πριν το καλοκαίρι αλλά μετά, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει γρήγορα γιατί έχουμε όλοι πολλά τραγούδια."

Ο Cooper, ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp και ο Joe Perry των Aerosmith αποτελούν το βασικό πυρήνα της μπάντας ενώ έχουν πλαισιωθεί από τους Duff McKagan, Matt Sorum, Bruce Witkin και Tommy Henriksen σε περιοδεία. Ο μπασίστας των Stone Temple Pilots, Robert DeLeo, έχει επίσης παίμει με τους Hollywood Vampires όταν ο McKagan είχε επιστρέψει στα καθήκοντά του στους Guns N' Roses. Όσο για την επερχόμενη περιοδεία τους, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι οι ημερομηνίες για τις εμφανίσεις στην Ευρώπη θα ανακοινωθούν την άνοιξη με αναπληρωματικά μέλη να βοηθούν για να συμπληρωθεί το lineup τους.

Όσον αφορά στη μουσική, ο Cooper είπε ότι όλοι ενδιαφέρονται πολύ. Ο Johnny (Deep) έκανε πέντε ταινίες τον τελευταίο χρόνο και είναι ελεύθερος τώρα και η μπάντα ανυπομονή να ανασυνταχθεί.

Αφού έχουμε δει την special guest list του πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, η λίστα αυτή θα μπορούσε να μεγαλώσει στο δεύτερο άλμπουμ. "Μου αρέσει η ιδέα ότι οι Vampires είναι η πιο ακριβή μπάντα του κόσμου" είπε ο Cooper. "Αν κάποιος θέλει να παίξει στη σκηνή μαζί μας, αν ξέρει τα τραγούδια και ταιριάζει με εμάς, τότε να έρθει. Αν ο Jimmy Page μπορούσε να έρθει και να παίξει μαζί μας, ή ο Jeff Beck ή κάποιος τέτοιος τύπος και να φτιάξει και καναδυο τραγούδια μαζί μας, θα ταίριαζε στον κόσμο των Hollywood Vampires γιατί θα έχει ζήσει αυτή την εποχή."

Copyright 2024. All Right Reserved.