AMON AMARTH: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ

Έτοιμοι να αρχίσουν να γράφουν το νέο τους άλμπουμ είναι οι AMON AMARTHΤο 11ο άλμπουμ τους που θα διαδεχθεί το "Jomsviking" θα είναι η πρώτη κυκλοφορία με το νέο τους drummer Jocke Wallgren, που εντάχθηκε στο συγκρότημα τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Μιλώντας στο Antihero Magazine στο φετινό Bloodstock Open Air festival, AMON AMARTH ο Johan Söderberg είπε για τα μελλοντικά σχέδια του συγκροτήματος ότι: "Μετά το καλοκαίρι, ολοκληρώσαμε την περιοδεία σε υποστήριξη αυτού του άλμπουμ. Τότε θα ξεκινήσουμε να γράψουμε το επόμενο.” Σε ερώτηση για το αν το συγκρότημα γράφει ενώ βρίσκεται σε περιοδεία ο Söderberg είπε: "Ποτέ πριν δεν είχαμε γράψει κάτι όταν βρισκόμαστε στο δρόμο αλλά φέτος το καλοκαίρι γράψαμε. Αγοράσαμε ένα μικρό computer και πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου ώστε αν προκύψει να θέλουμε να γράψουμε κάτι να μπορούμε. Αλλά δεν έχουμε αρχίσει ακόμη."

Στην φετινή επέτειο των 20 χρόνων του φεστιβάλ Summer Breeze οι Amon Amarth απέσυραν το πρώτο πλοίο που είχαν ανεβάσει μαζί τους στη σκηνή. Το συνοδεύουν ξύλινα ομοιώματα του συγκροτήματος. Στη φωτογραφία με τον δημιουργό του πλοίου Daniel "Sana" Alt.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.