ARCH ENEMY: Ο MICHAEL AMOTT ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ JEFF LOOMIS ΑΠΟ ΤΟ WILL TO POWER

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Malcolm Dome πρόσφατα πραγματοποίησε συνέντευξη με τον κιθαρίστα των ARCH ENEMY Michael Amott και την τραγουδίστρια Alissa White-Gluz. Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη.

Ερωτηθείς ο Ammot για το αν ο επί τρία χρόνια κιθαρίστας των ARCH ENEMY Jeff Loomis (πρώην NEVERMORE), συνεισέφερε δημιουργικά στο νέο άλμπουμ, "Will To Power", ο Amott απαντά: "Όχι. Εννοώ, είναι ένας πολύ δυνατός συνθέτης αλλά όχι στο στυλ των ARCH ENEMY, πιστεύω. Γράφει συνεχώς και ηχογραφεί δικά του πράγματα. Έχει ένα δικό του project που λέγεται CONQUERING DYSTOPIA, έχει τα solo του, και προφανώς έχει γράψει τα περισσότερα από τα NEVERMORE. Πάντα τον σεβόμουν ως κιθαρίστα και εξακολουθώ να τον σέβομαι – είναι απίστευτος και ένας φοβερός άνθρωπος, ταιριάζει απόλυτα. Υπάρχει ιδανική χημεία μεταξύ μας. Αλλά ξέρεις. Πάντα έγραφα το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής οπότε είναι δύσκολο να.. δεν θέλω να αλλάξω τον ήχο του συγκροτήματος πολύ. Η μπάντα άρχισε από το δικό μου ύφος σύνθεσης και ιδεών ακαι αυτές εξακολουθούν να είναι οι πιο επιβλητικές, υποθέτω. Αλλα ξέρεις... ποιός ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον;"

Ο Amott μίλησε και για την προσθήκη του Loomis στους ARCH ENEMY και πως αυτό άλλαξε τον ήχο στις κιθάρες.

Το "Will To Power" κυκλοφορεί στις 8 Σεπτέμβρη από την Century Media Records. Την παραγωγή έκανε ο ίδιος ο Amott μαζί με το ντράμερ Daniel Erlandsson, και τη μίξη έκανε ο επι μακρόν συνεργάτης τους Jens Bogren (OPETHAT THE GATESDIMMU BORGIR).

 

Copyright 2024. All Right Reserved.