ARTILLERY: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο MORTEN STÜTZER

Με μια ανακοίνωσή τους στην σελίδα τους στο Facebook, οι Δανοί thrashers Artillery μας ενημέρωσαν ότι έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος της μπάντας Morten Stützer. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αγαπητοί πιστοί φίλοι και οπαδοί

Με βαριά καρδιά, βρισκόμενοι σε κατάσταση σοκ και άρνησης, πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι το ιδρυτικό μέλος, φίλος και αδερφός Morten Stützer δεν είναι πλέον μαζί μας. Απεβίωσε νωρίς μόλις στα 57 του το βράδυ της 2/10. Κοντά του είχε την οικογένειά του.  Είμαστε απολύτως συντετριμμένοι. Η προσφορά του Morten στην μπάντα ήταν ανεκτίμητη. Πέρα από τις απίστευτες μουσικές του ικανότητες, η γνώση του Morten πάνω σε τόσες πτυχές της ίδιας της ζωής και ο πνευματώδης χαρακτήρας του θα μας λείψουν.

Ωστόσο κάτι που δεν θα ξεχαστεί, θα είναι η κληρονομιά που άφησε ο Morten πίσω του.

Η συνεισφορά και η δουλειά του Morten στην μουσική έδωσε χαρά και ψυχαγωγία σε τόσους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο – και θα συνεχίσει να το κάνει για τις επόμενες γενιές. Αυτό μας δίνει μια μεγάλη παρηγοριά. Περιττό να πούμε ότι αυτό ΔΕΝ θα είναι το τέλος των Artillery. Τιμώντας τον Morten και όπως και αυτός θα ήθελε, οι Artillery θα προχωρήσουν.

Ο Morten θα μας λείψει αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Αντίο Morten.»

Ο Stützer ξεκίνησε σαν μπασίστας στο ντεμπούτο των Artillery Fear Of Tommorow του 1985 και συνέχισε σαν κιθαρίστας μέχρι και τον τελευταίο τους δίσκο, το The Face Of Fear του 2018. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Copyright 2024. All Right Reserved.