ATTACKER: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ ARMOR OF THE GODS EP

Οι Attacker επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά το 2016 και το πολύ καλό Sins Of The World για να μας προσφέρουν το Armor Of The Gods EP. Το EP κυκλοφορεί για άλλη μια φορά από την Metal On Metal Records, το σπίτι των Attacker τα τελευταία χρόνια. Η παραγωγή έγινε από τον guru του thrash Alex Perialas (Anthrax, SOD, Overkill, Testament, Vio-lence), o οποίος είχε κάνει την παραγωγή και στο The Second Coming των Attacker από την κυκλοφορία του οποίου κλείνουν φέτος 30 χρόνια. Στο EP θα υπάρχουν και 2 live κομμάτια από την εμφάνιση των Attacker στην Αθήνα και το Up The Hammers Festival τον Μάιο  του 2017. Ταυτόχρονα έδωσαν και στην δημοσιότητα τόσο το πρώτο single με τίτλο Skinwalker όσο και ένα live video από την εμφάνισή τους στην Αθήνα, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.\

AttackerArmorOfTheGods.jpg

Οι Attacker έχουν ήδη προγραμματίσει ζωντανές εμφανίσεις σε festivals όπως το Pyrenean Warriors Of Metal την επόμενη εβδομάδα στην Γαλλία ή το Frost And Fire Festival στην Ventura της California τον Οκτώβριο, ενώ θα εμφανιστούν και στην ιδιαίτερη πατρίδα τους το New Jersey στις 28/9 σαν support στον Metal Mike (Halford) και στις 22/12 στο live ντεμπούτο των Mike Lepond’s Silent Assasins.

Ο ντράμερ της μπάντας Mike Sabatini είπε σχετικά με την νέα κυκλοφορία: «Αν και οι metal οπαδοί προτιμούν ένα πλήρες album, για εμάς από άποψη κόστους ήταν αυτή τη φορά πιο λογικό να κάνουμε ένα EP. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μουσική βιομηχανία έχει κάνει όχι μόνο εμάς αλλά όλους να ξανασκεφτούμε τις στρατηγικές μας, χωρίς να αποκλείουμε και το να κάνουμε πλέον μόνο singles ανά διαστήματα. Άλλωστε ο μόνος λόγος που το κάνουμε όλο αυτό είναι η αγάπη μας για την μουσική».

Copyright 2024. All Right Reserved.