AVENGED SEVENFOLD: Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ

Ο τραγουδιστής των Avenged Sevenfold, M.Shadows μίλησε στον ραδιοσταθμό 89.1 KMUW της Witchita σχετικά με το γεγονός ότι οι Avenged Sevenfold είναι από τις λίγες μπάντες που ακόμα γεμίζουν στάδια στην Βόρεια Αμερική. Όπως είπε: «Νομίζω ότι έχει να κάνει με την φιλοδοξία αλλά και με αρκετή τύχη. Προλάβαμε μια εποχή κατά την οποία η προβολή από το MTV αλλά και οι πωλήσεις δίσκων ήταν στα πάνω τους. Αυτό μας έβαλε σε έναν δρόμο για να είμαστε από τους τελευταίους που πήραν μια τέτοιου είδους ώθηση, που παρόμοια της δεν πρόκειται να λάβουν οι μπάντες σήμερα. Πιστεύω ότι σίγουρα παίζει και η τύχη ρόλο σε όλο αυτό.

Η πρόσφατη περιοδεία μας με εξέπληξε αρκετά καθώς ενώ έχουμε κλείσει 18 χρόνια καριέρας, είχαμε περισσότερες πωλήσεις εισιτηρίων από ποτέ. Οι περισσότερες συναυλίες μας γίνονται sold out και μάλιστα γρήγορα, πιστεύω ότι έχει να κάνει με το ότι με την πάροδο του χρόνου συνεχίσουμε να κάνουμε καλές συναυλίες, να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και να βγάζουμε καλούς δίσκους. Σιγά σιγά υπάρχουν όλο και λιγότερες μπάντες που συνεχίζουν να το κάνουν αυτό και να κάνουν τόσο μεγάλες συναυλίες, οπότε κάθε φορά που μια τέτοια μπάντα έρχεται στην πόλη σου, είναι ένα γεγονός. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να του δίνεις τέτοιες διαστάσεις ώστε κάθε φορά που είσαι εκεί, οι οπαδοί να θέλουν να έρθουν να σε δούν».

Οι Avenged Sevenfold δεν συμμετείχαν στα φετινά βραβεία Grammy, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο που η διοργανώτρια αρχή των βραβείων συμπεριφέρεται στο rock και το heavy metal. Η μπάντα είχε φέτος την πρώτη της υποψηφιότητα για Grammy στην κατηγορία «Καλύτερο Rock Τραγούδι» για το The Stage, το ομότιτλο κομμάτι του τελευταίου τους δίσκου ενώ στις 12 Ιανουαρίου ξεκίνησαν την Βορειοαμερικάνικη headline περιοδεία τους μαζί με τους Breaking Benjamin και Bullet For My Valentine.

Copyright 2024. All Right Reserved.