BEHEMOTH COUPLE GOAL ACCOMPLISHED!

Behemoth - Bartzabel (Official Video)

Έχετε δει αυτό που λένε στις Αμερικάνικες αισθηματικές κομεντί και καλά COUPLE GOALS; Ε αυτό το μεταλοζευγάρι το πήγε σε άλλο επίπεδο γιατί σίγουρα κανείς άλλος δεν είχε σκεφτεί να κάνει στοματικό σεξ εν τω μέσω mosh pit των Behemoth! Αποτέλεσμα να τους δει ο ίδιος ο Nergal και να τους ανεβάσει με βιντεάκι στο λογαριασμό του στο Instragram!

Μάλιστα σχετικά με το γεγονός δηλώνει « Είναι πολύ ευχάριστο ότι οι Behemoth διαφθείρουν λεγεώνες με τόσο πολλούς τρόπους» Το γεγονός έλαβε χώρα στο Roskilde Festival το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Δανία.  Ο Nergal ανέβασε το βίντεο στο Instagram καταγράφοντας τα τελευταία δευτερόλεπτα της επαφής αλλά σύμφωνα με τον frontman, η όλη φάση κράτησε 5 με 10 λεπτά τουλάχιστον στη μέση του pit καθώς οι Behemoth έπαιζαν.

Η λεπτομερής περιγραφή του Nergal:

“Εντάξει δεν με λες και βετεράνο αλλά έχω δει πράγματα. Έχω δει πολλά… εχθές ολοκληρώναμε την φεστιβαλική season στο θρυλικό Roskilde Festival στη Δανία Denmark. Το show ήταν πολύ καλό και πολύ «σφιχτό» με πολύ παθιασμένες αντιδράσεις από την τοπική viking squad. Προσωπικά χαίρομαι όταν βλέπω οποιαδήποτε αντίδραση στη μουσική μας. Για την ακρίβεια μου αρέσει οτιδήποτε εκτός από την αδιαφορία. Είμαι ευχαριστημένος με μια μικρή δόση βίας, με κόσμο που πετάει τα ρούχα του, κόσμο που μου δείχνει το δάχτυλο, που μου κάνει bulling, κορίτσια που δείχνουν το στήθος τους… Όλα καλά! Αλλά στα σχεδόν 30 χρόνια της καριέρας μου δεν έχω δει ποτέ ζευγάρι να χαμουρεύεται ακριβώς μπροστά στη σκηνή στο επίκεντρο του fuckin’ pit! Holy shit! Μισόγυμνη γυναίκα που έχει γονατίσει μπροστά από μισόγυμνο τύπο και του κάνει στοματικό για 5 με 10 λεπτά γεμάτα ενώ αυτός σήκωνε τις γροθιές του και τραγουδούσε τα «καψουροτράγουδά» μας! Πόσο cool είναι αυτό ε?!? Είναι ωραία αίσθηση το να γνωρίζω ότι οι Behemoth διαφθείρουν τα πλήθη σε τόοοσα πολλά επίπεδα! LOVE IS THE LAW, ΔΙΑΦΘΟΡΑ LEVEL PRO.”

Μετα από αυτή την είδηση κανονίστε να έχουμε σε κάθε συναυλία και ένα βιντεάκι για το youporn!

Εδώ είναι ο λογαριασμός του NERGAL που έχει το σχετικό βίντεο 

Copyright 2024. All Right Reserved.