BLAZE BAYLEY: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ LIVE AΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ DVD “LIVE IN CZECH”

Την άνοιξη του 2019, ο πρώην τραγουδιστής των IRON MAIDEN, Blaze Bayley, ξεκίνησε την περιοδεία "Tour Of The Eagle Spirit", πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Σλοβακία, Βέλγιο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Καναδά. Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Blaze πήρε αυτή την περιοδεία στο δρόμο για δεύτερη φορά, με μια σειρά παρουσιάσεων σε όλη τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, καθώς και δύο ειδικές συναυλίες στο χώρο Melodka στο Μπρνο της Τσεχίας. Συνολικά, η περιοδεία ανήλθε σε 59 συναυλίες, και οι δύο τελευταίες καταγράφηκαν για την επόμενη κυκλοφορία του Blaze, με τίτλο "Live In Czech" - ένα ζωντανό άλμπουμ και DVD.

Το θέμα της περιοδείας ακολούθησε την τριλογία "Infinite Entanglement" των άλμπουμ του Blaze Bayley, και το setlist χαρακτηρίστηκε από μερικά από τα πιο επικά τραγούδια από την τριλογία που δεν είχαν συμπεριληφθεί στο παρελθόν σε συναυλίες. Το σετ περιείχε επίσης μια σειρά από τραγούδια από τα άλμπουμ του με τους IRON MAIDEN κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990.

Την παραγωγή έκανε ο κιθαρίστας/ συν-συγγραφέας Chris Appleton (της βρετανικής μπάντας ABSOLVA) και το artwork η Akirant Illustration (επίσης IRON MAIDEN, "Star Wars", κτλ.) και κινηματογραφήθηκε από τον Rich Pembridge. Ο Blaze παρουσιάζει το "Live In Czech" με τη δική του ανεξάρτητη εταιρεία Blaze Bayley Recording, και η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου 2020.

Το άλμπουμ "Live In Czech" θα είναι διπλό CD και διπλό DVD, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής ταινίας με τίτλο "The Road To Brno", και είναι διαθέσιμος για προπαραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.blazebayley.net με τέσσερις επιλογές αγοράς.

blazebayleyliveinczech_0.jpg

Tracklist:
01. The Dark Side Of Black
02. A Thousand Years
03. Dark Energy 256
04. The World Is Turning The Wrong Way
05. Human
06. Together We Can Move The Sun
07. Solar Wind
08. Virus
09. Life Goes On
10. Fight Back
11. Silicon Messiah
12. The Day I Fell To Earth
13. Eagle Spirit
14. Calling You Home
15. Stare At The Sun
16. Man On The Edge
17. Futureal
18. The Clansman

Μακάρι η καριέρα του συμπαθέστατου Blaze να έχει ανοδική πορεία, μιας και όλοι θυμούνται την όχι-και-τόσο-τίμια απόλυσή του από τους IRON MAIDEN.
 

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.