BRIAN JOHNSON: ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AC/DC

Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από την αποχώρηση του Brian Johnson από τους AC/DC μετά από 36 χρόνια πίσω από το μικρόφωνό, λόγω του προβλήματος ακοής που αντιμετωπίζει και το οποίο σε περίπτωση που συνέχιζε θα τον οδηγούσε σε μόνιμη απώλεια ακοής.

Η αποχώρησή του συνοδεύτηκε από αρκετό θόρυβο όπως είναι φυσικό, όχι μόνο από την λύπη που προκάλεσε η είδηση σε όλους τους φίλους της μπάντας αλλά και από την οργή που εξέφρασαν αρκετοί για το γεγονός ότι η μπάντα επέλεξε να συνεχίσει παίρνοντας στην θέση του τον Axl Rose, μια κίνηση αρκετά αμφιλεγόμενη η οποία από κάποιους χαρακτηρίστηκε σαν προδοσία απέναντι στα όσα πρόσφερε εδώ και σχεδόν 4 δεκαετίες o Brian Johnson. Παρόλο τον θόρυβο ωστόσο, ο ίδιος o Johnson παρέμεινε σιωπηλός μέχρι πριν λίγες μέρες. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στους Sunday Times, ο Johnson εκτός από το να μιλήσει αναλυτικά για την άλλη μεγάλη αγάπη του πέρα από τη  μουσική, δηλαδή τα vintage σπορ αυτοκίνητα, αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τους AC/DC. Όπως είπε: «Πάνω στην σκηνή γινόταν όλο και πιο δύσκολο να ακούω τις κιθάρες, δεν μπορούσα καν να ξεχωρίσω τις συγχορδίες. Βασικά τραγουδούσα από μνήμης. Επειδή δεν είμαι από τους ανθρώπους που το βρίσκουν εύκολο να «κλέβουν», αποφάσισα να αποσυρθώ. Όπως το βλέπω, τα κατάφερα αρκετά καλά έως τώρα».

Παρά την απουσία του από τα μουσικά δρώμενα αυτά τα 2 χρόνια, o 70χρονος Johnson δεν έχει αποσυρθεί καθώς έχει περάσει αρκετό καιρό στο στούντιο μαζί με φίλους και έχει κάνει και κάποιες σκόρπιες ζωντανές εμφανίσεις (όπως αυτή με τους Muse στο Reading Festival τον Νοέμβριο του 2017) ενώ παραμένει δραστήριος παρουσιάζοντας ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές τόσο σχετικά με την μουσική όσο και με τα αυτοκίνητα.

Copyright 2024. All Right Reserved.