CANDLEMASS: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ HOUSE OF DOOM EP

Στις 25 Μαΐου οι Σουηδοί doom metal τιτάνες θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP με τίτλο House Of Doom. To EP που θα κυκλοφορήσει μέσω της Napalm Records θα περιέχει εκτός από το ομώνυμο καινούργιο κομμάτι και 3 bonus tracks, ενώ μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο σχεδιάζεται και η κυκλοφορία ενός full length δίσκου. Το EP θα κυκλοφορήσει και σε 10ιντσο βινύλιο με επιπλέον κομμάτι μια 9λεπτη εκτέλεση του House Of Doom.

Υπενθυμίζουμε ότι το κομμάτι House Of Doom γράφτηκε ουσιαστικά σαν soundtrack για το ομώνυμο παιχνίδι, στην ανάπτυξη του οποίου συνεργάστηκαν οι Candlemass. To διαδικτυακό αυτό παιχνίδι είναι ένα reel game (στο χωριό μας θα το ονόμαζαν… «φρουτάκια»!) και έχει διάσπαρτη παντού την σφραγίδα των Candlemass.  To soundtrack γράφτηκε από τον Leif Edling, η παραγωγή έγινε από τον Marcus Jidell, η μίξη από τον David Castillo και το mastering από τον Maor Appelbaum.

Ο Edling είχε δηλώσει από πέρσι ότι δούλευε πάνω σε ένα νέο Candlemass κομμάτιν το οποίο θα ήταν μέρος κάτι μεγαλύτερου, μιας νέας περιπέτειας για την μπάντα, περιγράφοντας την όλη διαδικασία σαν μια νέα πρόκληση για αυτόν σαν συνθέτη.

Το House Of Doom θα είναι η πρώτη κυκλοφορία με νέο υλικό μετά το επετειακό για τα 30 χρόνια της μπάντας EP Death Thy Lover του 2016 και η δεύτερη με τον Mats Leven στα φωνητικά, ο οποίος αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Rob Lowe το 2012.

 

candlemasshouseofdoomep.jpg

HoD-News-article-banner.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.