CHANIA ROCK FESTIVAL & ROTTING CHRIST ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ένα μοναδικό δώρο για τους φίλους των Rotting Christ ετοίμασε το Chania Rock Festival! Το καλοκαιρινό φεστιβάλ των Χανίων του οποίου το Billing  φέτος περιλαμβάνει τους αγαπημένους Rotting Christ δίνει τη δυνατότητα σε δύο αναγνώστες/ ακροατές του Metalzone.gr να βρεθούν στην Press Conference που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 19.30, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, με την παρουσία του Σάκη Τόλη των ROTTING CHRIST. Οι νικητές του διαγωνισμού, θα είναι σε θέση να υποβάλλουν τα δικά τους ερωτήματα στον Σάκη όχι μόνο για την παρουσία του στο Chania Rock Festival, αλλά και για το επερχόμενο, νέο άλμπουμ του. 

Κάντε κοινοποίηση στο facebook την δημοσίευση της σελίδας του @Metalzone Hellas της ανακοίνωσης του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου στις 22.00 στην εκπομπή του Κώστα Κυριακάκη στο Metalzone Internet Radio!

Η Press Conference θα γίνει τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στις 19.30 σε μέρος που θα ανακοινωθεί στους νικητές εκείνη την ημέρα και η είσοδος θα είναι ονομαστική. 

Copyright 2024. All Right Reserved.