CLIFF BURTON DAY; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

Οι οπαδοί των Metallica είναι όλο και πιο κοντά στο να εξασφαλίσουν μια επίσημη αργία για τον θρύλο του μπάσου Cliff Burton. Το σχετικό αίτημα στο Change.org για να αναγνωριστεί η 10 Φεβρουαρίου (μέρα των γενεθλίων του Burton) σαν Ημέρα Cliff Burton στην γενέτειρά του, το Castro Valley της California έχει μάλιστα φτάσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών.

Πέρα από από το αίτημα το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει το όριο των 2.500 υπογραφών, το Δημοτικό Συμβούλιο του Castro Valley πρόσφατα ψήφισε με ψήφους 7 – 0 υπέρ του να θεσπιστεί Ημέρα Cliff Burton. Η ομόφωνη αυτή ψήφος ήταν και το κλειδί για να προωθηθεί η πρόταση στο Συμβούλιο της Κομητείας της Alameda. Σύμφωνα με το ABC News, η συνάντηση του Συμβουλίου της Alameda σχετικά με το θέμα θα λάβει χώρα στις 6 Φεβρουαρίου.

Όπως λέει ο δάσκαλός του Burton στο μπάσο, Steve Doherty: «Πάντα ερχόταν προετοιμασμένος στο μάθημα. Ήταν εξαιρετικός μαθητής παρά το νεαρό της ηλικίας του. Όταν τώρα κάποιοι μου λένε “ω Θεέ μου, δίδαξες τον Cliff Burton”, μου δημιουργούνται ανάμεικτα συναισθήματα γιατί έζησε τόσο λίγο».

Αν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς στο αίτημα για την Ημέρα Cliff Burton, μπείτε στο Change.org!

Copyright 2024. All Right Reserved.