DESTRUCTION: Ο RANDY BLACK ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΜΕΡ

Οι Γερμανοί thrash βετεράνοι Destruction ανακοίνωσαν ότι ο Randy Black (Annihilator, Primal Fear) θα είναι και επίσημα ο νέος ντράμερ της μπάντας. Η προσχώρησή του σαν πλήρες μέλος έρχεται μετά από αρκετό καιρό συνεργασίας του με την μπάντας με την οποία περιόδευσε εκτεταμένα σε όλο τον κόσμο. Το επίσημο ντεμπούτο του Black στους Destruction θα γίνει στις 3 Αυγούστου στην εμφάνιση της μπάντας στο Wacken Open Air Festival.

O μπασίστας/τραγουδιστής της μπάντας Schmier είπε: «Πολλά χρόνια πριν, όταν ο Randy ήταν ακόμα στους Primal Fear και εμείς ψάχναμε για ντράμερ, ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε για την θέση του ντράμερ στους Destruction. Ωστόσο δεν προχωρήσαμε παραπέρα γιατί δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στις υποχρεώσεις του με τους φίλους μας Primal Fear. Μερικά χρόνια μετά αντικατέστησε τον Vaaver στην Αμερικάνικη περιοδεία μας με τους Sepultura γιατί ο τελευταίος έγινε ξανά πατέρας. Οπότε για έμενα ήταν προφανές ότι ο Randy θα ήταν ο διάδοχος πίσω από τα τύμπανα. Μας συνεπήρε με το συμπαγές και groovy παίξιμό του. Επίσης είναι ένας πολύ ωραίος Καναδός τύπος που ζεί στην Γερμανία για χρόνια, οπότε ταίριαξε αμέσως! Καλωσήρθες φίλε!»

Ο κιθαρίστας Mike συμπλήρωσε: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις έναν εξαιρετικό ντράμερ σαν τον Vaaver! Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και ο Randy του δίνει και καταλαβαίνει…. Συμπαγής, groovy, βαρύς και ταπεινός… Έχει πάρει φωτιά! Προετοιμαστείτε φίλοι μου…»

Ο δε Randy Black από την πλευρά του είπε: «Μετά την πρόσφατη περιοδεία στην Ασία και την Αυστραλία και μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις σε φεστιβάλ, με χαρά ανακοινώνω ότι θα είμαι ο νέος ντράμερ των thrash θρύλων Destruction! 35 χρόνια και συνεχίζουν! Προσπαθήστε να το σκεφτείτε!

Ανυπομονώ να συνεχίσουμε την κληρονομιά των Destruction μαζί με τον Schmier και τον Mike, ηχογραφώντας έναν νέο δίσκο και περιοδεύοντας ανά τον πλανήτη! Δεν μπορώ να περιμένω για να βγω εκεί έξω και να μοιραστώ το thrash με όλους εσάς τους τρελούς metalheads!»

 

Copyright 2024. All Right Reserved.