DIMMU BORGIR COUNCIL OF THE WOLVES AND SNAKES VIDEO

DIMMU BORGIR - Council Of Wolves And Snakes (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Μετα το πρώτο αμφιλεγόμενο δείγμα από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των DIMMU BORGIR έφτασε η ώρα να πάρουμε μια δεύτερη γεύση με το δεύτερο βίντεο για το Council Of The Wolves And Snakes.
Μετά από 8 χρόνια αναμονής για το νέο άλμπουμ των Dimmu Borgir το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Μάη το Eonion. Το artwork του Eonian επιμελήθηκε ο Zbigniew M. Bielak (GhostBehemothMayhem) και την ηχογράφηση έκανε ο Jens Bogren (OpethKatatonia), στα drums είναι ο Daray και στα πλήκτρα ο Geriloz. Επιπλέον συμμετέχει η χορωδία Schola Cantrum.

Το Eonian, θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast και πρόκειται για ένα φιλοσοφικό concept, που πραγματεύεται την ψευδαίσθηση του χρόνου: “Ο χρόνος όταν δεν τον προσεγγίζεις παραγωγικά δεν μπορεί να οριστεί και για αυτό είναιψευδαίσθηση”, εξηγεί ο κιθαρίστας Silenoz. “Υπάρχει μόνο ένα αιώνιο παρόν που ήδη έχουμε γνωστοποιήσει από τον τίτλο του άλμπουμ. Όταν ταξιδεύουμε ανάμεσα στους κόσμους, ορατούς και αόρατους η αντίληψη του χρόνου σταμτά να υπάρχει γιατί δεν έχει καμία λειτουργία. Η ενέργειά μας είναι ο πυρσός και η πυξίδα μας όταν περνάμε παραπέρα.”

Ο τραγουδιστής Shagrath προσθέτει: “Το Eonian αντιπροσωπεύει την ψευδαίσθηση του χρόνου, όλα όσα είναι και ήταν από πάντα. Για εμάς είναι και η 25η επέτειος των DIMMU BORGIR και το άλμπουμ από μόνο του είναι ένα tribute στην ιστορία μας και την ιστορία του Νορβηγικού black metal.”

Copyright 2024. All Right Reserved.