DOKKEN: ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους των Dokken, καθώς μετά από χρόνια, η κλασσική σύνθεση των Don Dokken (φωνητκά), George Lynch κιθάρα), Jeff Pilson (μπάσο) και Mick Brown (τύμπανα) ακούγεται για άλλη μια φορά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο It’s Another Day, το οποίο θα βρίσκεται στην επερχόμενη στην CD έκδοση της επερχόμενης ζωντανής κυκλοφορίας τους με τίτλο Return To The East Live (2016) που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου. Μαζί θα υπάρχουν και 2 νέες, ακουστικές εκτελέσεις των Heaven Sent και Will The Sun Rise.  Πέρα από CD, η κυκλοφορία, που θα γίνει από την Frontiers Records, θα είναι φυσικά διαθέσιμη σε DVD, Blue-Ray, βινύλιο, σε συλλεκτικό κουτί και ψηφιακά.

Το υλικό της κυκλοφορίας θα αποτελείται από ηχογραφήσεις που έγιναν κατά της διάρκεια του σύντομου reunion  των μελών για μια ιαπωνική περιοδεία τον Οκτώβριο του 2016, ενώ θα υπάρχει και επιλεγμένο υλικό από την μοναδική τους εμφάνιση στις H.Π.Α. για την περίοδο αυτή η οποία έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2016 στην Νότια Ντακότα.

Ο Don Dokken σε συνέντευξη τύπου για την κυκλοφορία είπε: «Μετά από 25 χρόνια, ήταν υπέροχο να ξαναβρώ τον George, τον Jeff και τον Mick και να κάνουμε μερικές εμφανίσεις για τους οπαδούς. Ελπίζουμε να σας αρέσει το άλμπουμ και το βίντεο. Υπάρχουν πολλές bonus σκηνές με εμάς να περνάμε καλά, οπότε απολαύστε το».

Ο Jeff Pilson ήταν εξίσου χαρούμενος και συμπλήρωσε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που αυτό το κομμάτι της ιστορίας των Dokken θα γίνει διαθέσιμο. Ήταν μια μαγική εμπειρία και αυτό το CD/DVD αποτυπώνει πολλή απο αυτή την φρενήρη ενέργεια που πάντα έκανε τους Dokken τόσο δυναμικούς. Θα είμαι για πάντα απεριόριστα ευγνώμων για το ότι αποτέλεσα μέρος μιας τόσο ζωντανής φωνής στον κόσμο του heavy rock».

Copyright 2024. All Right Reserved.