DON AIREY: ΝΕΟΣ SOLO ΔΙΣΚΟΣ

One Of A Kind θα λέγεται ο νέος solo δίσκος του πληκτρά των Deep Purple Don Airey, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου μέσω της earMUSIC και θα περιλαμβάνει 2 CD (το δεύτερο bonus CD θα περιέχει μια ζωντανή ηχογράφηση) ενώ θα γίνει διαθέσιμο και ψηφιακά.

Ο Don Airey δεν είναι ένας οποιοσδήποτε μουσικός καθώς οι συνεργασίες του βετεράνου οργανίστα περιλαμβάνουν τους Ozzy Osbourne, Rainbow, Gary Moore, Whitesnake, Judas Priest, Brian May, Jethro Tull, Black Sabbath ενώ φυσικά αποτελεί μόνιμο μέλος των Deep Purple τα τελευταία 15 χρόνια. Σε όλες αυτές τις συνεργασίες του ο Don Airey δεν υπήρξε απλά ένας μισθοφόρος αλλά έπαιξε καίριο ρόλο στην μουσική που δημιουργήθηκε , δίνοντας παντού και την δικιά του συνεισφορά και πινελιά.

Το One Of A Kind περιγράφεται σαν ένας αληθινός δίσκος κλασσικού rock, με μελωδία, εξαιρετικά riffs και solos, όλα αυτά δοσμένα μέσα από το πνεύμα όχι απλά ενός solo project αλλά μιας κανονικής μπάντας, η οποία περιλαμβάνει τους Carl Sentance (Nazareth) στα φωνητικά, Laurence Cottle στο μπάσο (Black Sabbath, Gary Moore, Chick Corea), Jon Finnigan στα τύμπανα και Simon McBride στην κιθάρα.

Το tracklisting του One Of A Kind:

01. Respect

02. All Out Of Line

03. One Of A Kind

04. Everytime I See Your Face

05. Victim Of Pain

06. Running Free

07. Lost Boys

08. Need You So Bad

09. Children Of The Sun

10. Remember To Call

11. Stay The Night

Bonus live CD (Ζωντανή εμφάνιση στο Fabrik του Αμβούργου στις 14/3/2017)

01. Pictures Of Home (DEEP PURPLE)

02. Since You've Been Gone (RAINBOW)

03. I Surrender (RAINBOW)

04. Still Got The Blues (GARY MOORE)

Copyright 2024. All Right Reserved.