DORO: ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ HALL OF HEAVY METAL HISTORY

Η Doro Pesch πρόκειται να γίνει φέτος μέλος του Hall of Heavy Metal History, σε μια τελετή που θα λάβει χώρα το βράδυ της 3 Αυγούστου, όχι σε κάποια αίθουσα αλλά εκεί που της αρμόζει, δηλαδή πάνω στην σκηνή. Όχι μάλιστα σε οποιαδήποτε σκηνή αλλά στην κύρια σκηνή του Wacken Open Air Festival, ακριβώς μετά από την επετειακή της εμφάνιση.

Η Doro δήλωσε σχετικά: «Τι τιμή το να εισαχθώ στο Hall Of Heavy Metal History! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Αυτό που κάνει την περίσταση πιο ιδιαίτερη για μένα είναι ότι θα λάβει χώρα μπροστά σε 80.000 metal οπαδούς αμέσως μετά την εμφάνισή μας για τα 35 μας χρόνια στο διάσημο Wacken Open Air, στην πατρίδα μου τη Γερμανία!»

Ο ιδρυτής και CEO του Hall Of Heavy Metal History, Pat Gesualdo είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την συνεργασία μας με το Wacken Open Air για να εισάγουμε την Doro Pesch στο Hall Of Heavy Metal History. Η Doro δουλεύει ακατάπαυστα εδώ και δεκαετίες ώστε να διασφαλίσει ότι η metal μουσική θα συνεχίσει να ευημερεί και για τις επόμενες γενιές».

Λίγες μέρες μετά, στις 17 Αυγούστου, η Doro θα κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast τον νέο της, διπλό δίσκο με τίτλο Forever Warriors – Forever United. Θα είναι ο πρώτος της διπλός δίσκος και θα περιέχει 24 νέα κομμάτια μαζί  και με κάποιες εκπλήξεις. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το videoclip για το κομμάτι All For Metal, στο οποίο συμμετέχουν αρκετά εξέχοντα μέλη της μεταλλικής κοινότητας, καθώς και το lyric video για το Lift Me Up.

Το tracklisting του Forever Warriors – Forever United:

Forever Warriors

01. All For Metal

02. Bastardos

03. If I Can't Have You - No One Will

04. Soldier Of Metal

05. Turn It Up

06. Blood, Sweat And Rock 'n' Roll

07. Don't Break My Heart Again

08. Love's Gone To Hell

09. Freunde Fürs Leben

10. Backstage To Heaven

Bonus Songs:

11. Be Strong

12. Black Ballad

13. Bring My Hero Back Home Again

 

Forever United

01. Résistance

02. Lift Me Up

03. Heartbroken

04. It Cuts So Deep

05. Love Is A Sin

06. Living Life To The Fullest

07. 1000 Years

08. Fight Through The Fire

09. Lost In The Ozone

Bonus Songs:

10. Caruso

11. Tra Como E Coriovallum (instrumental)

12. Metal Is My Alcohol

1000x1000_5.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.