FALLEN ARISE ΣΤΟ VOICES OF THE SUCCUBI FESTIVAL

Οι Fallen Arise βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμμετοχή τους στο  "Voices Of The Succubi Festival" που θα λάβει χώρα στο Haz Zebbug, της Μάλτας στις 22 Σεπτεμβρίου, ως co-headliners με τους θρυλικούς Theatres Des Vampires. Περισσότερες ημερομηνίες αλλά και νέα του συγκροτήματος θα ανακοινωθούν σύντομα!

Οι Fallen Arise είναι ένα συμφωνικό μέταλ συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2009. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους E.P., ''Eternal'' το 2011, το πρώτο τους studio album ''Ethereal'' ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε 013. Μετά από αυτό το δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους ''Adeline'' κυκλοφόρησε το 2015 και περιέχει την συνεργασία με 40 αναγνωρισμένους μουσικούς από διαφορετικές ορχήστρες από όλη την Ελλάδα..

​Οι Fallen Arise εκπροωσπούνται από την Alpha Omega Management και δισκογραφική τους στέγη είναι η Rock of Angel Records και έχουν πραγματοποιήσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη με συγκροτήματα όπως: Fates Warning, Paradise Lost, Destruction,Sepultura,Skindred, Moonspell, Serenity, Leave’s Eyes, Xandria, Katatonia, Pain of Salvation και Insah. Το 2018 ξεκίνησε με τους Fallen Arise να εμφανίζονται ζωνταννά στο Hammerfest της Μεγάλης Βρετανίας και σύντομα θα ανακοινωθούν επιπλέον εμφανίσεις σε festivals.

Copyright 2024. All Right Reserved.